Silivri Facebook

Silivri'de Bayram Programında Şehitler Anıldı
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
Öğretmenevi’nde Şehitlerimiz anısına saygı duruşu ile başlayan bayramlaşma töreni yaklaşık bir saat sürdü.
 
KAYMAKAM DURSUN’DAN HEM VEDA HEM BAYRAM  TURLARI
Çorlu İlçesine tayini çıkan Silivri İlçe Kaymakamı Ali Dursun bayram vesilesi ile veda konuşması yaparken Silivri’yi ve Silivri insanını unutmayacağını dile getirdi. Öğretmenevi’nde yaptığı konuşmada gözleri dolan Kaymakam Dursun, programı herkesi Mehmetçiklere Saygı Duruşuna davet ederek başlattı.
 
BAŞKAN TURAN’DAN SÜPRİZ BAYRAM HEDİYESİ
Bayramlaşma esnasında Kaymakam Ali Dursun’a  çerçeveli fotoğrafını hediye eden Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan “Herkesin bayramını kutlarken, Sayın Kaymakamımıza Meclis Salonumuzda bizleri ziyaret ettiklerinde çekilmiş olan fotoğrafını günün anısına şahsım ve meclis üyesi arkadaşlarım adına takdim ediyorum” dedi.
 
ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 24 SAAT HİZMETTE
Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Amirliği, Araçlar Amirliği ile Mezarlıklar ve Defin Şefliği gibi birimler, bayram öncesi başladıkları çalışmalarına bayram süresince de devam etmekte. Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bayram öncesi başladıkları gıda sektöründe hizmet veren işyerlerinin kontrollerine ve denetimlerine bayram süresince de devam etmekte.
 
BAŞKAN ÇOCUKLARI UNUTMADI
Gittiği her yerde etrafını saran çocuklarla bayramlaşan, onlarla şakalaşan Başkan Turan, oyuncak hediye ederken bayram harçlığı da dağıtarak küçük yüreklerin büyük sevinçlerine ortak oldu.
 
              

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol