Silivri Facebook

Silivri'de Cumhuriyet Coşkusu
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 84. yıldönümü kutlamaları, Silivri’de coşkulu bir şekilde devam etti. Kutlamalar; dün İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş, Silivri Garnizon Komutanı Yarbay Akbulut Kaya, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Halil Çalık’ın kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü, Silivri Stadı’ndaki tören ile devam etti.
‘şehitler ölmez vatan bölünmez’
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş, Silivri Garnizon Komutanı Yarbay Akbulut Kaya, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın halkın bayramını kutlamasıyla devam etti.
 
İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, öğrenciler şiirlerini okudu, ekipler gösterilerini sundu. Sportif etkinlikler ve kültürel yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri ilçe protokolü tarafından verildi. Silivri Stadı’nda yapılan törende, öğrencilerin ‘şehitler ölmez vatan bölünmez’ yazılı pankart açması, vatandaşları hüzünlendirdi. Silivri Stadı’ndaki tören, resmigeçit ile sona erdi.
 
İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş, Silivri Garnizon Komutanı Yarbay Akbulut Kaya, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ilçe yöneticileri, törenin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelini tebrik etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol