Silivri Facebook

Tabakoğlu, katkı verenlere minnettar
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Meslek Edindirme Küçük Sanayi Destekleme Vakfı ve İş-Kur işbirliği ile düzenlenen Özelleştirme Sosyal Destek Projesi (ÖSDP-2) kapsamında eğitim alan 32 kursiyere garsonluk sertifikaları 23 Mart 2007’de düzenlenen törenle verildi.
 
Kursa destek veren ve törene katılan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Tülay Kaynarca ve Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Kaya, Veli Dolu, Kadir Özcan, Recep Özbay, Metin Topal, Ruknettin Akgül, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Osman Nuri Karabulut, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Halit Girgin ve Ahmet Maşalacı’ya Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu tarafından teşekkür belgesi verildi.
 
 
Samimi bir ortamda güncel konuların da değerlendirildiği buluşmada, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu projeye verilen destek nedeniyle AK Parti yöneticilerine teşekkür etti. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Tülay Kaynarca da eğitimli iş gücünün önemini vurguladı, bu tür projelere her zaman destek olacaklarını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol