Silivri Facebook

TURAN: ATATÜRK BU ÜLKEYE KATTIĞI DEĞERLERLE ANILMASI GEREKİR
Kaynak : HaberTE
 
Akören Köyü Ümit Aksun İlköğretim Okulu Atatürk Büstü"nün açılış törenine katılan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, “Mustafa Kemal Atatürk"ün sadece kitaplarda değil yaşamında ve diğer yaptığı olaylarda bu ülkeye kattığı değerlerle anılması gerekir.” dedi
 
TURAN, LİONS KULÜBÜ"NE TEŞEKKÜR ETTİ
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, törende yaptığı konuşmada “Mustafa Kemal Atatürk"ü resim veya bakış olarak sadece büstle anlamak yerine O"nun yaptığı çalışmaları, O"nun bu ülkeye verdiği değerleri anlamak çok daha önemli. Geçen gün bir arkadaşımla konuşurken şunu söyledim: “Keşke Mustafa Kemal Atatürk, 10 sene daha yaşasaydı.” Çünkü O"nun döneminde kurulan uçak fabrikası maalesef O"nun vefatı ile Türkiye"den kaldırıldı. Mustafa Kemal Atatürk"ün sadece kitaplarda değil yaşamında ve diğer yaptığı olaylarda bu ülkeye kattığı değerlerle anılması gerekir. Bu açıdan ben Ulu Önder Atatürk"ün gelecek kuşaklara anlatılması ve yaşatılması ile ilgili katkı sunan Silivri Lions Kulübümüzü şahsınızda ve huzurlarınızda tebrik ediyorum. Yaptıkları çalışmaların takdire şayan olduğunu özellikle belirtmek istiyorum.” ifadesini kullandı.

“Ümit Aksun İlköğretim Okulumuza Silivri Belediyesi olarak çok ciddi hizmetlerimiz oldu ve olmaya devam edecek.” diyen Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, “Milli Eğitim bizim için çok önemli. Eğitim öncelikli hedeflerimizden bir tanesi. Yine Sayın Başbakanımızın başlattığı “Haydi Kızlar Okula” kampanyasında bu toplumun geleceğinin çok daha eğitimli, çok daha kültürlü olması amaçlanıyor. Bu konuda hem hükümet olarak hem de belediyemiz olarak eğitime çok ciddi manada destekler veriyoruz. Bu çocuklarımız ve yavrularımızın geleceğinin çok daha iyi olması için hep birlikte el birliğiyle sivil toplum örgütleri ile birlikte destek vermeye devam ediyoruz ve destek vermeye de devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ilçe yöneticileri tarafından Atatürk Büstü"nün açılışı gerçekleştirildi. Törenin ardından konuklara ikramda bulunuldu.

Alıntı : http://www.haberte.com/news_detail.php?id=27319

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol