Silivri Facebook

Türkiye'de ilk 100'de Silivri de var
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Yaklaşık 18 yıldır, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Çeltik Sokak’ta Baymak’ın şubelerinden biri olarak hizmet veren Sude Mühendislik, Baymak Gold Center adı altında hizmet vermeye başladı.
Geçtiğimiz Salı günü yapılan açılış törenine, Baymak Genel Müdürü Önder Kıratlılar’da katıldı. Açılış kurdelesini kesen Önder Kıratlılar, Baymak Gold Center’in Silivri’de ki şubesinin tüm Silivrililere hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
 
Açılışın ardından verilen kokteyl süresince, konuklara canlı müzik dinletildi. Bir süre sonra dikkat çekmesi amacıyla, etkinlik Baymak Gold Center dükkânı önünce devam etti.
 
Açılış hakkında düşüncelerini sorduğumuz Baymak Genel Müdürü Önder Kıratlılar “Silivri yeni doğal gaz gelen bir yer. Gold Center, yoğuşmalı kombi hizmeti veren farklı bir konsept.
 
Tüketiciye normal değil yüksek verimli cihaz sunan bir sistem. Sadece cihaz değil, bunun tesisatını da en iyi şekilde yaparak, tüketicinin hem daha az para harcamasını, hem de doğayı daha az kirletmesini sağlıyoruz. Silivri özellikle yazlıkların çok olduğu bir bölge. Zaten belirli sürelerle kullanılıyor. Kışın sürekli kullanılmıyor. Ama yazlık olması nedeniyle de doğanın temizliği, burada yaşayan insanlar için çok önemli. İstanbul’da ki doğanın kirliliğinden dolayı, insanlar buraya gelmeye çalışıyorlar. Buraya geldikleri zamanda temiz bir doğa görmek istiyorlar. İşte biz o temiz doğaya katkı yapacağız. Gold Center’in açılış amacı bu. Sağ olsun Ali arkadaşımız da buna gönüllü oldu. Güzel bir mekan hazırladı. Hizmeti de aynı kalitede veriyor. Bundan sonra da sunacağına inanıyoruz. Silivri’de örnek bir model olacak. İnşallah diğer arkadaşlarda burayı taklit ederler.” şeklinde konuştu.
 
Baymak Gold Center işletme sahibi Ali Sevinç duygu düşüncelerini şu şekilde dile getirdi “Bende buranın Silivri için bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Bu sektörde böyle bir yerin her yerde olması gerektiğini düşünüyorum. Baymak Gold Center, Türkiye’de 100 tane olacak. Bir tanesi de Silivri’de hizmet vermeye başladı. Bu tabi yeni cihaz alacaklar için, ileriyi düşünenler için, mutlaka cihaz almadan en azından bakmaları gereken bir yer olduğunu düşünüyorum. Biz Baymak olarak, doğaya en fazla değer veren bir şirketiz tanesiyiz. 17.000 kilokaloriden yaklaşık 90.000 kilokaloriye kadar tek bir kazan takılabilecek yoğuşmalı sistemlerimiz mevcut. Aynı zamanda merkezi sistemde de kullanılabilecek cihazlarımızda var. Yer kaplamıyor, kazan dairesi gerektirmiyor. Gerekirse tavana bile kuruluyor.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol