Silivri Facebook

Ziyaret Çok, Sonuç yok
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Kimler geldi, kimler geçti!
Tam 63 gündür, Sanovel İlaç Fabrikası önünde grev yapan 190 işçinin yarasını saracak somut bir adım atılamadı.  Yaz sıcağının ortasında 2 aydan fazla fabrika önünde kurdukları çadırlarda grev yapan işçileri şimdiye kadar bir çok önemli insan ziyarette bulundu. Hatta sesleri yurtdışını aşan işçilere başta Arjantin ve Belçika olmak üzere bir çok yerden destek ziyaretleri gelirken, bir çokta sözler verildi.
 
63 gün içerisinde işçilere destek ve yardımcı olma niyetiyle gerçekleştirilen ziyarette çok önemli isimlerde yer aldı. Arjantin İşçi Partisi Genel Başkanı Jorge Altamira, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ICEM Genel Sekreteri Manfred Warda, Milletvekili Ufuk Uras, Türk- İş Genel Başkanı Salih Kılıç ve daha bir çok önemli isim tek tek grevcileri ziyaret ettiler.
 
Sanovel fabrikası önünde toplanan grevcilere, sorunu en kısa zamanda çözecekleri konusunda sözler veren ziyaretçiler şu ana kadar somut bir adım atmazken işçilerin sıkıntısı devam ediyor.
Yılmadan direnişlerine devam eden işçiler, şu ana kadar kendilerine destek sözü veren ziyaretçilerden bir sonuç alamadıklarını söyleyerek “Direnişimize sonuna kadar devam edeceğiz. Bugün 63. günümüzü doldurduk. Bir 63 gün daha direnmeye hazırız. Davamızda haklıyız, kazanacağız” dediler.

l Haber MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol