Silivri Facebook
banner88

Adalet Sarayı eksikleriyle dikkat çekiyor
 
HABER: Müge CESUR
 
Yapımı tamamlanan İstanbul’da ki en iyi adliye binalarından biri olan Silivri Adalet Sarayı’ndaki eksikler dikkat çekiyor. Bina içinde eksikliklerden olan yemekhane, soğutma sistemi, çay ocağının haricinde en önemlisi Cumhuriyet Savcılarının bulunduğu 1.katta herhangi bir güvenlik görevlisi yok. Savcıların ve avukatların kullandığı bu kapıdan hiçbir güvenlik önlemi alınmadığı için elini kolunu sallayan rahatlıkla girebiliyor.
 
Kapının girişinde bulunan güvenlik görevlilerin haricinde Cumhuriyet Savcılarının bulunduğu 1. katın girişinde hiçbir güvenlik görevlisi bulunmuyor. Yani arka kapıdan elini kolunu sallayan herkes savcıların bulunduğu kapıdan herhangi bir önlem alınmadan girebiliyor.
Ayrıca bina içinde yemekhane ve çay ocağı da yok. Adliye çalışanları kendi çaylarını kendi yaparken yemeklerini ise dışarıdan getirttiklerini söylediler.
 
Bunlar giderilebilecek ve sorun teşkil etmeyecek olsalar da güvenlik kısmında acil önlem alınması şart. Çünkü adli tatilin 5 Eylülde son bulmasıyla adliye binası içinde hareketlenme de başlamış olacak. 1. kattaki cumhuriyet savcılarının bulunduğu noktadaki arka kapıların da güvenlik için tedbir alınması gerekiyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol