Silivri Facebook
banner88

Alipaşa-Sinekli Yolu Kamyonlara Yasaklandı...

KUM KAMYONLARINA YASAK GELDİ
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın başvurusuyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, kum kamyonlarının Alipaşa-Sinekli yolunu kullanmasını yasakladı. Kum kamyonları yeni güzergahları olan Beyciler- TEM Çerkezköy gişeleri yolunu kararın ilgili kurumlara tebliğinin ardından kullanmaya başlayacak.
Silivri’de yıllardır en ciddi sorunlar arasında yer alan kum kamyonlarının yol güzergahı konusunda, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın ısrarlı girişimiyle kalıcı çözüm sağlandı. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın başvurusuyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, 14 Nisan 2011 tarihli kararıyla kum kamyonlarının Alipaşa-Sinekli yolunu kullanmasını yasakladı. Kum kamyonları yeni güzergahları olan Beyciler- TEM Çerkezköy gişeleri yolunu, kararın ilgili kurumlara tebliğinin ardından kullanmaya başlayacak.

KARAKAŞ: HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN
Kum kamyonlarının Alipaşa-Sinekli yolunu kullanmasının çevreye olumsuz etkileri bulunduğunu belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “Silivri’de yaşanan bir sorun daha çözüme kavuşturulup tarihe karışacak. Muhtarlarımız ve halkımızın isteklerine tercüman olduk ve halkımızın isteği doğrultusunda kum kamyonlarına yeni güzergahı kullanması kararını aldırdık. Karar önümüzdeki günlerde resmi kurumlara tebliğ edilecek ve uygulamaya konulacak. Halkımıza hayıtlı, uğurlu olsun” dedi.
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, köy muhtarları ve halkın istekleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol