Silivri Facebook

Anadolu Hastanesi Gruba Katıldı...

Anadolu Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hayati Arkaz yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu…

Anadolu Hastaneler Grubu, özel sermaye fonu olan Hollanda menşeli TPEF II, Hujuori vasıtasıyla, iştiraklerinin % 51 hissesini vererek dünyaya açılmış oldu. Sözleşmeye göre Anadolu Grubun yönetimi 10 yıl daha kendilerinde kaldı…

Fonun yatırım yapacağı sektörler içinde tüketim ürünleri ve hizmetleri, dağıtım, enerji, sağlık, lojistik, medya, Telekom ve teknoloji bulunuyor….

TPEF II’nin yatırımcılarının toplam aktiflerinin büyüklüğü 1.5 trilyon doları aşıyor. Bünyeye Gaziosmanpaşa Hastanesi ve Avrupa Şafak Hastanesi katıldı ayrıca Gaziosmanpaşa’da 7.000m2 arsa üzerine 50.000m2 kapalı alanlı 20-25 katlı 500 yataklı Türkiye’nin en büyük özel hastanelerinden birinin inşaatı tamamlanmak üzere.

Gruba katılmak için 50’ye yakın hastanenin müracaatı incelemeye alındı.

Dr. Hayati Arkaz verdiği mesajlarda “tıp demek hizmet, hizmet demek tıbbi alet demektir. 2011 yılında Grup hisseleri halka arz edilecek, birleşme bizlere büyük bir güç getirecek… Silivri’ye üniversite hayallerim devam ediyor ama yakın bir çevrede bulunan arsamızın üzerine bu projemizi hayata geçirmek istiyoruz.’’ Dedi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol