Silivri Facebook
banner88

Atatürk sergisi açıldı!

Melis AVCI

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü 70. ölüm yıldönümünde de unutmadı. Geleneksel hale getirmeyi hedefledikleri Atatürk sergisinin bu yıl ikincisini düzenleyen Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, serginin açılışını dün New Center Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirdi.
Açılışa; Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Garnizon Komutanı Yarbay Hasan Koçyiğit, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ağırman, Silivri Emniyet Müdürü Ömer Duman, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zafer Aşkın, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, CHP Silivri İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yapılan açılış törenin ardından sergiyi gezen protokol, sergi bitiminde anı defterine duygu ve düşüncelerini paylaştı.
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen Atatürk sergisi 20 Kasım Perşembe gününe kadar açık kalacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol