Silivri Facebook
banner88

Atılım'ın hırsızları yakalandı

Haber:Melis AVCI

Silivri’de 24 saat polis gözetiminde olan Makbule Yönel İş Merkezi’nde, geçtiğimiz Pazar günü hırsızlık olayı meydana gelmişti. İş Merkezi’nin 4. katında bulunan Özel Atılım Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi’ne yangın merdiveninden hırsız girmiş, içeriden 4 bilgisayar monitörü bir de bilgisayar kasası çalmıştı.

 
Olay hakkında geniş çaplı araştırma başlatan emniyet güçleri, kısa sürede hırsızları yakaladı. Soygunun yaşları 16 ve 17 olan iki arkadaş tarafından yapıldığı ortaya çıktı. Kimlikleri açıklanmayan iki kafadar, Pazar akşamı geç saatlerde yangın merdiveninden çıkarak soygunu gerçekleştirdiklerini itiraf etti.
 
Olayın gerçekleştiği günden bu güne araştırmalarını sürdüren emniyet güçleri, dün 16 yaşındaki zanlıyı, olay yerine getirerek olayı nasıl yaptığını anlattırdı. Korkmuş ve ürkek halleriyle dikkat çeken 16 yaşındaki zanlı, bu işi arkadaşıyla birlikte yaptıklarını, evinde bilgisayar olmadığı için, çaldığı bilgisayarı evine götüreceğini söyledi.
 
Suç işleyenlerin yaşının oldukça küçük olması bir yana, 24 saat polis gözetiminde olan Makbule Yönel İş Merkezi’nde soygun yaşanması, iş merkezinde ve çevrede bulunan esnaf tarafından hayretle karşılandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol