Silivri Facebook

Bakan Akdağ'ın Yapamadığını, İBO Yaptı
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Genç Parti 3. bölge 1. sırada milletvekili adayı olan İbrahim Tatlıses, seçim çalışmaları kapsamında Silivri’ye geldi. Silivri’de kaldığı yarım saat süresinde tüm Silivrilileri sokağa döken Tatlıses, vatandaşlardan büyük ilgi görürken, sık sık da alkışlarla destek aldı.
 
Silivri turu yaptıkları sırada Boğluca Deresi üzerinden geçen Tatlıses “Bu görüntü Silivri’ye hiç yakışmıyor. Sizlere söz veriyorum. Göreve başladığım zaman ilk işim bu dereye çözüm getirmek olacak.” dedi. Dev seçim otobüsüne takılarak, tüm otobüse dolanan AK Parti ve CHP bayrakları ise ilginç görüntüler oluştururdu.
 
Yapılan Silivri turunun ardından, Uğur Mumcu Meydanı’nda seçim otobüsünün üstünde bir konuşma yapan Tatlıses “Genç Parti’nin söylediği her şey benim hoşuma gitti. Ben başkana inandım. Herkes gülüyor mazot 1 YTL nasıl olacak diye? Neden olmasın? Biri bunun izahını yapsın bana. Biz bu söylemleri ortaya koyduktan sonra, diğer partilerde benzer vaatler ortaya koymaya başladı.” şeklinde konuştu.
 
Tatlıses farkı…
Vekil adayı Tatlıses’in, geçtiğimiz günlerde Silivri Devlet Hastanesi’nin temel atma töreni için Silivri’de bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ı karşılamaya gelen topluluğu sadece yarım saat içinde ikiye katlaması da dikkatlerden kaçmadı. Çok kısa bir süre içinde Silivri’de bulunmuş olmasına rağmen, 1000’e yakın Silivrili’nin çarşı meydanına toplanması, Tatlıses farkını ortaya koydu.
 
Silivri emniyet güçlerinin ikazları sonucu konuşmasını daha fazla uzatmayan İbrahim Tatlıses konuşmasını şu sözlerle noktaladı “Bizim şuanda burada konuşmaya hakkımız yok. Silivri emniyet güçlerine de burada saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Bize bu konuşmayı yapmaya izin verdikleri için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
 
Genç Parti Silivri yeni ilçe binasının da açılışını yapacağı duyurulan Tatlıses, son anda değişen bir program sonucu Silivri’den ayrılarak, Çatalca’ya hareket etti.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol