Silivri Facebook
banner88

Balkan Koleji ödülleri topladı

Haber MERKEZİ

Cumhuriyetin 85. Kuruluş yıldönümü şenlikleri kapsamında Küçükler-Yıldızlar ve Gençler Kategorilerinde yapılan Satranç Turnuvaları geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Silivri Satranç Kulübü ve SİAD (Sanayici ve İş Adamları ) Derneği’nin ortaklaşa organize ettiği satranç turnuvasında büyük başarı gösteren Balkan Koleji’nin ödülleri, okulda yapılan bir törenle verildi.
Balkan Koleji satranç öğretmeni ve antrenörü Metin Kutucu’nun açılış konuşmasını yapmasının ardından, Okul Kurucusu Erdoğan Alpa’da duygu ve düşüncelerini paylaştı. Silivri Satranç Kulübü ve Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Baran bir konuşma yaparak öğrencileri tebrik etti. Baran konuşmasının ardından başarılı öğrencilere ödüllerini verdi.

Müsabakada dereceye giren öğrenciler;

KÜÇÜKLER KATEGORİSİNDE;
5. sınıf öğrencisi Berkay Uçan birinci
4.Sınıf öğrencisi Kaan Tarin üçüncü

YILDIZLAR KATEGORİSİNDE;
7. sınıf öğrencisi Atasoy Boğaç Kurt birinci
6. sınıf öğrencisi Tutku Ece Akın üçüncü

GENÇLER KATEGORİSİNDE;
9. sınıf öğrencisi Özkan Tezgez ikinci oldu.

Balkan Koleji öğrencileri yapılan satranç turnuvası sonucunda okullarına 5 Altın –5 Madalyon – 5 tanede kupa kazandırdı. Okulun göstermiş olduğu başarı nedeniyle, İlköğretim ve Lise Okul Müdürlüklerine ve Antrenör Metin Kutucu’ya Silivri Satranç Kulübü adına başarı belgesi verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol