Silivri Facebook

Başkan Turan'dan Bayramınız Kutlu, Oylarınız EVET Olsun Turları
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
 “Değerli hemşerilerim, dünyanın en geri kalmış ülkelerinde dahi halk seçimini kendisi yapmakta. Bu yüzden sizlere özel bir hatırlatma yapmak istiyorum. Referandumda kararınız evet olsun. Çünkü her zaman halkımız en doğru kararı vermiştir. Diyorum ki Bayramınız Kutlu, Oyunuz Evet Olsun”
 
BAŞKAN TURAN’I EKİBİ YALNIZ BIRAKMADI
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Karakaş, AK Parti İlçe Başkanı Halit Girgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti  Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri ve AK Parti mahalle teşkilatları yöneticileri, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü de halkla bayramlaştılar.
 
SİLİVRİ’Yİ YÜRÜYEREK DOLAŞTILAR
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, Bayburt Çerçi Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nden başladıkları bayramlaşmaya, ilçenin değişik bölgelerinde devam ettiler. Kahve, dernek ve esnafları ziyaret eden, yürüyerek Silivri’yi dolaşan Başkan Turan ve ekip arkadaşları, vatandaşların istek ve taleplerini de dinlediler.
 
BAŞKAN TURAN ÇERÇİLİLERİN ONUR ÜYESİ OLDU
Bayram ziyaretleri sırasında sıcak ilgi ile karşılanan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Bayburt Çerçi Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu’nun  Onur Üyemiz olun talebini, kayıtlara kendi el yazısı ile geçerek, derneğin Onur Üyesi oldu.
 
ZABITA’DAN BAYRAM ŞEKERİ
Bayram ziyaretleri sırasında Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekibini yalnız bırakmayan Zabıta Müdürü Cemal Tunç ve personeli, halka bayram şekeri ve çikolata ikram ettiler.
     

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol