Silivri Facebook
banner88

BİRİ BU İNŞAATA DUR DESİN...

BİRİ BU İNŞAATA DUR DESİN

Silivri Yeni Mahalle 1 Kasım Caddesi üzerinde yapımı devam eden GÖKSU ROYAL EVLERİ inşaatı gerek kamyonları,  gerek çıkardıkları gürültü ve yola boşalttıkları atık suları ile bölgede oturan vatandaşların tepkisini çekiyor.

Silivri Yeni Mahalle 1 Kasım Caddesi üzerinde yapımı devam eden GÖKSU ROYAL EVLERİ nin yapımı için inşaat alanına gelen kamyonların, cadde üzerinde yaptıkları hız nedeniyle vatandaş tepkiliydi. Aynı inşaat çalışmaları sabah erken saatlerde başlayıp, gece saatlerine kadar devam etmesi de tepki çekiyordu.  Ama bu sefer artık isyan boyutuna taşındı. İnşaat alanından atık su cadde üzerine boşaltılması adeta pes dedirtti.

 Bölgede ikamet eden M.A. ;”biz artık bu sorunlardan bıktık. Bölgemizde yapımı devam eden birçok inşaat var. Çalışmalara gelen kamyonlar yüzünden çocuklarımızı sokağa çıkartmaya korkar olduk. Araçlarımızı bıraktığımız yerlere su atığı boşaltıyorlar. Bu atık su cadde üzerine kadar çıkıyor. Silivri Belediyesini sizin aracılığınızla göreve davet ediyorum” dedi.

İbrahim Yücal

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol