Silivri Facebook

Büyükçekmece Ayaklandı Silivri Uyuyor...

Silivri Birlik Otobüs Muavini’nin Selimpaşa’da 80 yaşındaki gaziye yumruk atarak yere düşmesine ve kalça kemiğinin kırılmasına sebep olmasının ardından Büyükçekmece ve Beylikdüzü Sivil Toplum Örgütleri Silivri Meclis Salonu'nda yaptıkları toplantıda bir araya geldi ama Silivri’den iki STK’dan başka kimse katılmadı.

Büyükçekmece Gönüllü Sivil Toplum Platformu Başkanı Köksal Çebi yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda fikir alışverişinde bulunuldu ve sonuç olarak sorunun hukuki, insani ve toplum bilincinin arttırılması ve Silivri Birlik Otobüsleri şoför ile muavinlerinin devamlı eğitimleri gündeme geldi…

Silivri’den Çevre Koruma Derneği Başkanı Ali Korsan, Silivri Güzelleştirme Derneği Başkanı İsmail Güçlü, basın mensupları Cihangir Davutoğlu, Refik Bek, Fatma Sarıbıyık, Tolga Emek, Eren Ermiş ve Servet Yıldırım ile Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan Katıldı.


Daha sonra Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile bir araya gelen duyarlı STK Üyeleri konu ile ilgili hassasiyetlerini belirttiler…
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, , Silivri Birlik şoför ve muavinlerine hizmet standartlarının yükseltilmesi ile ilgili eğitim verileceğini belirtti. Işıklar şöyle devam etti “Biz Silivri Birlik Otobüslerinin şehir içinde durmamaları, şehir içi trafiğini engellememeleri adına kendilerine yaklaşık 7 bin m2 bir yer tahsis ettik. Tabi bu bir süreç, zamanla bir düzene gireceğine inanıyoruz. Biz de Silivri Birlik otobüslerinde hizmetin yeterli kalitede verilmediğine dair şikâyetler alıyoruz. Her şeyin başı eğitim. Bu konuyla yakından ilgileniyoruz. Şoför ve muavinlerimize hizmet standartlarının yükseltilmesi ile ilgili bir eğitim verilecek. Silivri Birlik Kooperatifi Başkanı Emin Uysal Bey ile koordineli bir şekilde bu eğitimleri gerçekleştireceğiz” dedi.

Büyükçekmece Gönüllü Sivil Toplum Platformu Başkanı Köksal Çebi, Silivri’de de Gönüllü Sivil Toplum Platformu kurulabileceğini ifade ederken, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da Silivri Kent Konseyi ile bu konuda ortak bir çalışma yapılabileceğinin altını çizdi.

 
 
BUGÜN ÖĞLEDEN SONRA SİLİVRİ BİRLİK OTOBÜSLERİ HAYAT HASTANESİ YOLU YENİ KÖPRÜ ALTINDA YOLCU BEKLİYORLAR...
TRAFİĞE ENGEL OLARAK.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol