Silivri Facebook
banner88

ÇYDD Silivri'de Ergenekon şoku!

Ergenekon soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonlar tüm hızıyla sürüyor. Dün sabah erken saatlerde İstanbul’un ilçelerinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği şubelerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. 12. Dalga operasyonu adı altında, ÇYDD Silivri Şubesi’ne de terörle mücadele ekipleri tarafından baskın yapıldı.
Dün sabah erken saatlerde gerçekleşen baskında, dernek kapısı mahalle muhtarı ve polislerin gözetimi altında çilingir yardımı ile açıldı. Baskın sırasında, derneğin bilgisayarına, gelir gider evraklarına, banka hesap işletim defterlerine, resimlere, burs verilen öğrenci listelerine ve derneğe ait çeşitli dokümanlara polis tarafından incelenmek üzere el konuldu.

Çeşmecioğlu: “Atatürk’ün izinden yürümeye devam edeceğiz”

Operasyon kapsamında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu’nun da ifadesi alındı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Çeşmecioğlu şunları söyledi; “Sabah saatlerinde karakoldan arandım. Daha sonra geri dönüş yaptığımda, derneğe gelmem istendi. Geldiğimde görevli arkadaşların çilingir yardımı ile mahalle muhtarının da gözetiminde derneğin kapısını açarak, incelemeler yaptıklarını gördüm. Son derece nazik tavırlarla karşılandım ve herhangi bir ters harekete maruz kalmadım. Derneğe ait bilgisayar ve çeşitli dokümanlara tutanak karşılığında el koydular. Bizim kimseden bir çekincemiz yok. Yaptığımız iş ortada. Herhangi bir suç unsuru içerecek hiçbir faaliyetimiz yok. Atatürk’ün çizgisinde yürüdük ve bundan sonrada yürümeye devam edeceğiz. Bizim siyasetle işimiz yok. Yaptığımız iş ve hedefimiz belli.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol