Silivri Facebook

D-100 Karayolu Kontrollü Olarak Trafiğe Açıldı
 
Kaynak : Haberler
 
Kar nedeniyle ulaşıma kapanan Tekirdağ D-100 Karayolu'nun Çorlu-Silivri kesimi ve Marmara Ereğlisi-Silivri sahil yolu trafiğe açıldı. Tekirdağ'dan İstanbul istikametine otobüs ve küçük araçların geçişine izin verilirken tırlara izin verilmiyor.
 
Sabah saatlerinde etkisini artıran yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle İstanbul'a ulaşımın yapıldığı TEM Otoyolu ile D-100 Karayolu'nun Çorlu-Silivri kesimi ve Marmara Ereğlisi-Silivri sahil yolu da kar nedeniyle araç trafiğine kapatılmıştı.
 
Akşam saatlerine doğru çalışmalarını hızlandıran ekipler, Tekirdağ İstanbul arasını trafiğe açtı. Yolun trafiğe açılmasının ardından bekleyen araçlar İstanbul'a doğru hareket etti. Değirmenaltı mevkiinde bekleyen araçlar polis kontrolünde hareket ediyor. Polisler, küçük araç ve otobüslerin geçişine izin verirken, tırların geçişine izin vermiyor. İstanbul istikametine giden araçların Silivri'den sonra zincirsiz geçişine izin verilmediği bildirildi.
 
Karayolları ekipleri, yolların kapanmaması için aralıksız mücadele ediyor. TEM yolunun ise henüz trafiğe açılmadığı aktarıldı.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol