Silivri Facebook
banner88

Davutoğlu'na Atatürk'ün kızından anlamlı davet
Değişim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cihangir Davutoğlu Dolmabahçe Sarayı’nda yapılacak Cumhuriyet Balosuna davet edildi.Cumhuriyet Haftası etkinlikleri çerçevesinde her yıl Ülkü Adatepe tarafından düzenlenen Cumhuriyet Balosu30 Ekim Perşembe günü saat 20.00 – 22.00 saatleri arasında yapılacak.
 
Davetin ev sahipliğini Atatürk’ün manevi kızı Ülkü Adatepe ve eşi Öke Adatepe yapacaklar. Üst Düzey Devlet Erkanı’nın da katılacağı baloya davet edilen Cihangir Davutoğlu                 “Geçtiğimiz yıl Silivri’ye gelmesini sağlayıp, çocuklara, Atatürk’ün onlara verdiği değeri ve yaklaşımlarını anlatan Ülkü Hanımın davetine katılmak büyük onur verecek, her karşılaştığımızda Atatürk’ün ellerini tutan ellerini tuttuğumda, Atatürk’ü gören gözlerine baktığımda o büyük kurtarıcıyı ruhumun derinliklerinde hissediyorum, bu bana büyük heyecan ve onur veriyor. Bir aile dostu ve Silivrili olarak katılacağım Cumhuriyet Balosu’nda orada olmak isteyen Silivrilileri layıkıyla temsil edeceğimi düşünüyorum. Geçen yıl kızımın rahatsızlanması ile bu resepsiyona katılamamıştım.
 
Silivri’ye yerleşmeden, tam 25 yıl her 29 Ekim günü Anıtkabir’ de Atatürk’ün manevi huzuruna çıkardım, şimdi Silivri Atatürk Meydanı’nda geçmiş yıllardan daha kalabalık ve coşkulu bir şekilde törene katılmasını temenni ediyorum. Ayrıca aynı gün akşam yapılacak fener alayına yüreğinde Atatürk sevgisi olan, özellikle Türkiye Cumhuriyeti’ni armağan ettiği gençliğin katılımlarını gönülden arzu ediyorum’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol