Silivri Facebook
banner88

Eğitimler Çok Yakında Başlayacak!

Cilt Bakımı ve Güzellik Elemanı 2 grup halinde açılacak her grup 25 kişilik olmakla toplam 50 kişilik olacaktır. Bilgisayarlı Muhasebe Eğitimi Mayıs ortalarında, Web Tasarımı ve Programcılığı Eylül gibi açılacaktır. İşletmeler üstü eğitim merkezlerimizde eğitime katılacak kursiyerler hem eğitim, hemde kurs süresince günlük 15 TL ücret alacaklardır. Cumartesi ve Pazar günleri kurs yoktur’’ dedi.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile İşkur bünyesinde işsizlere mesleki eğitim ve istihdam için fırsat doğuyor!
Türkiye İş Kurumu İş gücü uyum Hizmetleri Yönetmeliği çevresinde verilecek olan kursun amacı:
— Herhangi bir mesleği olmayan ya da bir mesleği olmakla birlikte mesleğinde iş bulamayan veya mesleğinde yeterli olmayan işsizlerin, niteliklerini geliştirmek, istihdam edebilmelerini arttırmak amacıyla yapılan meslek edindirme, geliştirme ve değiştirme eğitimleri vermek.
2009 Yılında verilecek olan eğitimler
1) Cilt Bakım Ve Güzellik Elemanı
Katılacak olan kursiyerlerin en az (ilkokul) ilköğretim mezunu olması gerekir.( Bu eğitimi tamamlayan kursiyerler Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde Mesleki Eğitim Merkezine başvurarak doğrudan kalfalık sınavına girip denklik sistemi ile kalfalık belgesi almaya hak kazanacaktır.) Kurs süresi fiili: 448 saat olup, eğitim süresi günde 8 saattir.
Teorik Eğitim İşletmeler Üstü Eğitim Merkezinde Pratik eğitim ise sunflower sports center’da yapılacaktır.
2)Bilgisayar İşletmeliği (Temel Bilgisayar ve Ofis Eğitimi)
Katılacak olan kursiyerlerin en az lise mezunu olması gerekmektedir. Kurs süresi fiili:160 saat olup eğitim süresi günde 8 saattir. Teorik ve pratik eğitim, işletmeler üstü eğitim merkezimizde yapılacaktır.
3) Bilgisayarlı Muhasebe Eğitimi
Katılacak olan kursiyerlerin en az lise mezunu olması gerekmektedir. Kurs süresi fiili:220 saat olup, Eğitim süresi günde 8 saattir. Teorik ve Pratik Eğitim, İşletmeler Üstü Eğitim merkezimizde yapılacaktır
4)Web Tasarımı Ve Programcılığı.
Katılacak olan kursiyerlerin en az Lise mezunu olması ve temek bilgisayar bilgisine sahip olması gerekmektedir. Kurs süresi fiili:270 saat olup, eğitim süresi günde 8 saattir. Teorik ve Pratik Eğitim, merkezimizde yapılacaktır.
Dikkat!
Eğitime katılacak kursiyerlerin öncelikle İŞKUR Büyükçekmece Şube Müdürlüğü’ne kayıtlarının yapılması zorunludur. Kayıt yaptırmadan önce Esnaf ve Sanatkârlar Odası İşletmeler Üstü Eğitim Merkezine müracaat etmeleri gerekmektedir.
Kursa Katılım Şartları ve Aranan Özellikler
- İşkur Kurumuna kayıtlı işsiz olmak,
- 15 yaşını tamamlamış olmak,
- Yüklenici tarafından belirlenen özel şartlara sahip olmak,(Yüklenici Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası)
- Kurumca düzenlenen aynı meslekten veya farklı meslekten olan kurslara son 24 ay içerisinde katılmamış olmak,
- Kurs süresince herhangi bir yerde çalışmamak.
 Müracaatta istenilen belgeler
- 3 adet fotoğraf
- İkametgâh
- Nüfus sureti
- Sabıka kaydı
- Mezuniyet diploması
- Sağlık raporu
Müracaat adresi: Mimar Sinan Mah. Ahmet Hamoğlu Cad. Maxi market yanı Silivri/İstanbul
Bilgi tel: 0212 736 16 34
               0212 727 11 42
e-mail: [email protected]

Başvurular Kursiyer Sayısı Tamamlanıncaya Kadar Devam Edecektir. Başvuru Sayısı Tamamlanınca Kurs Tarihi Bildirilecektir.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol