Silivri Facebook
banner88

''Engellilerimizin gözlerinizin içi güldüğü zaman bizim kalbimiz gülüyor''

Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yeni hizmet binasının açılışına AK Parti Bölge Milletvekili Lokman Ayva, Silivri Kaymakamı A. Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti İlçe Başkanı Ender Gezici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ve şube müdürleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi İnci Aydar, okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı. Açılış kurdelesini AK Parti Bölge Milletvekili Lokman Ayva, Silivri Kaymakamı A.Mesut Demirkol ve Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan birlikte kesti.

“ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, açılışta söz alarak yaptığı konuşmada “Şöyle 4–5 yıl öncesine gidiyorum, Silivri’de bu noktada ne kadar güzel bir iş yaptığımızı devletimizle, hükümetimizle, kaymakamlığımızla, Büyükşehir belediyemizle ve özel kurumlarımızla birlikte ve Silivri’deki engelleri kaldırma noktasında gece gündüz çalıştık. İlçemizde yaptığımız en hayırlı işlerden bu olduğunu gördükçe en mutlu olduğum anlardan bir tanesi bu anlar. Göreve geldiğimizde yarım kalan Esen İbak Özürlüler Okulu’nu bitirmemiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredilmesi, Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ile birlikte Rehabilitasyon Merkezi’nin açılması, Sevgi Pınarı’mızın çocuklarımıza sahip çıkması, hükümetimizin bu noktada yaptığı çalışmalarla birlikte Silivri’deki bütün çocuklarımıza ve ailelerimize sahip çıktık. Gözlerinizin içi güldüğü zaman bizim kalbimiz gülüyor. Bugüne kadar yanınızda olarak, sıkıntılarınızın çözüm noktasında elimizden gelen desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Önümüzdeki dönem KİPTAŞ 2. Etap yapılırken şartımız vardı, okulumuzun bir bölümü özellikle engelli çocuklara ayıracağız.
Şunu söylemek istiyorum, niye ben ve eşim bu işe çok önem verdik? Seçildiğimin ilk 6 ayıydı, bir apartmanın 5. katında oturan bir aileyi ziyaret ettik. Orada bir annemiz, engelli çocuğunun 1 yıldır dışarı çıkmadığını söyledi. Tabi insanlar olayı görmeyince yorum getirmesi pek mümkün olmuyor. O ortamı gördükten sonra gözyaşlarımızı tutamadık. Silivri’deki engelli çocuklarımıza sahip çıktık, bu evladımız da annesiyle birlikte artık her gün dışarı çakmaya başladı. İnanıyorum ki O’nun hayır duaları bizim için en makbul dualardan bir tanesi. Ben Özel Çağrışım’a bu konuda çok çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yanlarında olduğumuz için bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Okulumuzun hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol