Silivri Facebook

Festivalde Coşkulu Final
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
Silivri Belediyesi 3. Uluslararası Yoğurt Festivali Kültür ve Sanat Etkinlikleri, renkli görüntülerle sona erdi. Festivalin son gün etkinlikleri Toplu Nikah ve Toplu Sünnet Şöleni konvoyu ile başladı, sahil kordonboyunda “Organize İşler” isimli filmin gösterimi ile sona erdi.
 
SİLİVRİ’DE EFE RÜZGARI
Silivri Belediyesi 3. Uluslararası Yoğurt Festivali Kültür ve Sanat Etkinlikleri’nin son gün sahne programı, Silivri Belediyesi Efe Grubu’nun Halk Oyunları ekibinin halk oyunları ile başladı. Silivri halkının her programına yoğun ilgi gösterdiği Efe Grubu, sahneden alkışlar eşliğinde indi ve yerini Bulgaristan Devne Halk Oyunları Ekibi’ne bıraktı.
 
AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Fümeral İnce, gösterilerinin ardından Bulgaristan Devne Halk Oyunları Ekibi yöneticilerine plaket ve bir buket çiçek vererek teşekkür etti.
 
FİNALDE FUNDA ARAR RÜZGARI
Yoğurt Güzeli Yarışması, Toplu Nikah imza töreni ve Topu Sünnet Şöleni’ne katılan çocuklara hediyelerinin verilmesi, tepsi içinde altın bulma yarışmasının ardından, Silivri Belediyesi tanıtım filmi sinevizyon ekranlarından izleyicilere yansıtıldı.
 
Festivalin finalinde Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Funda Arar sahne aldı. Birbirinden güzel şarkıları keyifle söyleyen ve şarkıların havasına kendisini kaptıran Funda Arar, yaklaşık 1,5 saatlik programında keyifli anlar yaşattı. Sevenlerinin tezahüratları ve alkış yağmuru altında şarkılarını söyleyen Funda Arar’a Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan tarafından yoğurt ikram edildi, plaket ve bir buket çiçek verildi.
 
“ORGANİZE İŞLER”LE FESTİVAL BİTTİ
Silivri Atatürk Meydanı’ndaki final programı, havai fişek gösterisi ile renklendi. 12 Temmuz 2007 Perşembe günü Taksim’de kortej yürüyüşü ile başlayan Silivri Belediyesi 3. Uluslararası Yoğurt Festivali Kültür ve Sanat Etkinlikleri, “Organize İşler” isimli sinema filminin sahil kordonboyundaki gösterimi ile sona erdi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol