Silivri Facebook

FLAŞ HABER : İETT  seferleri Pazartesi başlıyor!
 
Melis AVCI'nın Özel Haberi ... Bu haber sadece Değişim Gazetesi ve silivriliyiz.com'da ...
 
Son zamanlarda yaşanan ve bir çok kez şikayet konusu olan Silivri Birlik otobüslerinin karıştığı kaza olayının ardından vatandaşlar, İETT otobüslerinin Silivri’ye gelmesini istediklerini dile getirmişti. Bizde gazetemizde birçok kez bu isteklere yer vermiş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın, Silivri’ye İETT otobüsü sözü verdiğini kamuoyuna duyurmuştuk.
 
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın yoğun uğraşları sonucu, nihayet İETT otobüsleri sefere başlıyor. Önümüzde ki hafta Pazartesi gününden itibaren Silivri- Yenibosna arası sefere başlayacak olan İETT otobüsleri, ilk etapta sabah 06.00- 07.30 saatleri ile akşam 17.00- 19.00 saatleri arasında yolcu taşıyacak.
 
Müjdeli haberi gazetemiz aracılığıyla kamuoyuna duyuran Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan “Vatandaşlarımızın bu talebi karşılamak için, uzun zamandır uğraşıyorduk. Yoğun çabalarımız sonucu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Mimar Kadir Topbaş’ın da büyük yardımlarıyla, bu hizmeti de Silivri’ye getirdik. Silivri’mize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
 
Melis Avcı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol