Silivri Facebook

Gazitepe Taşınıyor mu?
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Konu ile ilgili net bilgi en yetkili ağızdan geldi.
 
“ BÖYLE BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL “
Kulaktan kulağa yayılan bu iddiaya çok geçmeden açıklık getiren Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, köyün taşınması gibi bir durumun olmadığını belirterek şunları söyledi “Havalimanı Gazitepe’yi kesinlikte etkilemeyecek. Orada yaşayan vatandaşlarımızın bu konuda içleri rahat olsun. Havaalanı projesinde, köyle liman arasında ki alan net bir şekilde çizilmiştir. Köyün taşınması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Bu tür söylentiler her zaman çıkarılıyor. Bu kime ne çıkar sağlıyor bilinmez. Fakat gerçek olan bir şey varsa Silivri’mize çok büyük ve önemli yatırımlar gelecek. Bunu çok net söyleyebilirim.
 
Yıllardır atıl kalan Silivri’mize ivme kazandırmak için mücadelemiz sürecek. Önümüzdeki yıllarda çarpık yapışmanın engellenmesi ve daha planlı büyüme için her türlü çalışmayı yapıyoruz.
Öte yandan, Gazitepe’de yaşayan vatandaşlar, köyde bu tür bir dedikodunun yayıldığını, önce çok endişelendiklerini fakat yetkili ağızlardan olayın yalanlanmasıyla epey rahatladıklarını belirttiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol