Silivri Facebook
banner88

GENÇLER ŞEVKLE ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Silivrispor kulübün hafta sonu yapılan Olağan Genel Kurulunda çoğunluğunu gençlerin oluşturdu yeni yönetim görevi devraldı. Genç yönetim önceki akşam ilk toplantısını yapıp görev dağılımı yaptılar. Dün kulüp binasında Sayman ve Başkan Yardımcısı Mutlu Memiş ve Kulüp sözcüsü ve Halkla ilişkiler sorumlusu Emrah Maşalacı basın mensupları ile bir araya gelip yeni yapılanma ve görev dağılımı hakkında bilgi verdiler.
Mutlu Memiş ve Emrah Maşalacı yaptıkları açıklamada ilk toplantıda görev dağılımının yapıldığı ve daha sonraki toplantılarda da kulübün tahmini bütçe ve transfer konularında görüşmeler yapılacağını ifade etiler.

Yönetim olarak ilk hedeflerinin Silivrispor’u kurumsallaştırmak olduğunu belirterek Silivri’yi Cezaevi ve otel baskınları ile değil Silivrispor ile tanıtılması için gerekli çalışmaları yapacaklarını ve Hemşehri bilincini oluştura bilmenin mücadelesini vereceklerini söylediler. Hoca transferine de değinerek şuan için birkaç hoca ile transfer komitesinde olan arkadaşlarımız görüşüyor. Hoca konusu netleşince sizler aracılığıyla kamuoyuna duyuracağız. Kulübün borçlarının da 90 bin civarında olduğunu ve bu borcun hangi dönemler kaldığı gerekli incelemeleri yaptıktan sonra açıklayacaklarını belirterek, amacımız geçmiş dönemde yöneticilik yapan ağabeylerimizi rencide etmek değil. Sadece bazı çevrelerdeki dedi koduları ortadan kaldırmak. Göreve geldikten sonra bizlere destek veren Belediye Başkanımız sayın Özcan Işıklar’a ve ekibine ve bizlere güvenen Silivrili hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.

Serdar TEKER / Başkan
Mustafa SARAL / 2. Başkan
Mutlu MEMİŞ / Sayman ve Başkan Yardımcısı
Hakan Yılmaztürk / Kulüp Danış. Başkan Yardımcısı
Akan Çetin / Futbol Şubesi Başkan Danışmanı
Emrah MAŞALACI / Kulüp sözcüsü ve Halkla İlişkiler
Doruk BULUT – Lütfe VARDAR / Bölge Temsilcisi
Kadir SOYDAŞ / Genel Sekreter
Mustafa Ahmet Barlık  / Hukuk Danışmanı
Cenk ÖPÇİN / Futbol ŞB. Sorumlusu
Serdal ŞAHİN – Emre YALÇINKAYA / Genel Kaptan
Erkan KARABİNA – Özer DOĞAN / Futbol Altyapı Sorumlusu
Burak KANMAZ / Basketbol ŞB. Sorumlusu
TAYFUN ölçer / Voleybol ŞB. Sorumlusu
Uğur ÖZGÜR / Tesis Sorumlusu /

TRANSKOMİTESİ

Serdar TEKER
Mustafa SARAL
Mutlu MEMİŞ
Cenk ÖPÇİN
Erkan KARABİNA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol