Silivri Facebook
banner88

GÜLEN YUNUSLARA KARNE HEDİYESİ...

20 Ocak 2012 Cuma günü Ora Arena’ da Disney Livel ‘Mickey’ nin Çılgın Yolculuğu’ gösterisi vardı.
    Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü’ ndeki Otizmli ve zihin engelli bireyler aileleri ile birlikte bu özel gösteriyi izleme fırsatı buldular.
     Gülen yunuslar, gösteri boyunca yerlerinde duramadılar sahneye inmek için can attılar.
      Yunuslar, kulübün tşörtlerini Disney kahramanlarına hediye ettiler.
     ‘Mickey’ nin Çılgın Yolculuğu’ gösterisi ana sponsorluğunu ERGO yapıyor.
     Bu güzel etkinlikte ; Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Can DAĞAŞAN, İsmail TUNA, N. Meral TUNA, İBB Meclis Başkanvekili asistanı Fidan BAL, Bülent ve Birol öğretmenler özel bireyleri yalnız bırakmadılar.
    
     ERGO ve İETT  Gülen Yunusların  Yanında
     Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü Başkanı Yetkin KARAKAŞ ‘Bu çocuklar özel , bu çocukların yanında olan kurum ve kişilerinde çok özel olduklarına inanıyorum.  
    Gülen yunuslarımızın yüzünü güldüren ve ailelerinin mutlu olmasını sağlayan   ERGO ailesine; Özel çocuklarımız ve ailelerinin Mickey’ nin Çılgın Yolculuğu gösterisini izlemelerini sağladığı ve çok duyarlı davrandığı için ERGO Sigorta Şişli Bölge Müdürü  Rıza OYGUR’a ; İETT Genel Müdürü Dr. Hayri BARAÇLI ‘ ya  ; bu etkinlikte ve daha önceki bir çok etkinlikte ulaşım konusunda gülen yunusların yanında olan  İETT  Özel Kalem Müdürü Mustafa ALBAYRAK’a  , gülen yunuslarımıza her etkinlikte destek veren  İBB Meclis  Başkanvekili Asistanı Fidan BAL’a  teşekkürlerimi sunuyorum.
    
       Her zaman gülen yunuslarımızın yanında olan ve bu etkinliğin de güzel geçmesini sağlayan İsmail TUNA ve N. Meral TUNA iyi ki varsınız.
      
     Teşekkürler Yetkin KARAKAŞ
    Otizmli bireylerin ailelerinden Gülcan MUTLU ‘ Yetkin Bey’ in Silivri’de özel bireyler için yaptıkları ortada, hem çocuklarımız hem de biz bu güzel etkinlikte çok eğlendik. Yalnız olmadığımızı ve özel bireyler için bu tarz sosyal etkinliklerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. Özel bireylerin Yetkin Bey gibi duyarlı insanlara ihtiyacı var, özel çocuklarımız ve aileleri adına Yetkin KARAKAŞ sonsuz teşekkürler.

     


    
    


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol