Silivri Facebook

Güler misin, Ağlar mısın?
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri şiddetli yağışlar sonrası büyük bir sel felaketi yaşamış ve birçok bölgesi sular altında kalmıştı. Bu felaketten en çok etkilenen şüphesiz, eski çöplük mevkiinde ikamet eden esmer vatandaşlar oldu. Düğünlerinin olacağı gün yaşanan sel felaketi sebebiyle iptal edilen tören, geçtiğimiz günlerde Silivri Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.
 
Esmer vatandaşlar, yaşanan sel felaketinin ardından geçici bir süre için Silivri Kapalı Spor Salonuna tahliye edilmişti. Felaketten bu yana Kapalı Spor Salonu’nda yaşayan Rıdvan ve Nursel çiftini ne sel baskını, ne evsizlik, ne de eşyasızlık yıldırmadı. Çift Silivri İlçe Spor Müdürü Adnan Güneysu’ya giderek, düğünlerinin Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşmesi için izin istedi. Durumu hoşgörüyle karşılayan Güneysu, bu isteği seve seve kabul etti.
 
Geçtiğimiz günlerde Kapalı Spor Salonu’na kurulan ses sistemi ve davullu zurnalı çalgılarla gerçekleştirilen düğüne, Silivri İlçe Spor Müdürü Adnan Güneysu ve TFF Saha Komiserlerinden Aydın Doğar’da katıldı. Çifte para takarak, kutlayan Güneysu ve Doğar, gelin ve damada bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol