Silivri Facebook
banner88

HABERİMİZ BELEDİYEYİ HAREKETE GEÇİRDİ...

HABERİMİZ BELEDİYEYİ HAREKETE GEÇİRDİ

“BU MOLOZLARI HANGİ VİCDANSIZ ATTI” Manşet haberimize iki gün içinde Silivri Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sema Kurt tarafından yanıt geldi…

Kurt, imtiyaz sahibimiz Cihangir Davutoğlu’nu arayarak çevre duyarlılığından dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “ Haberinizden hemen sonra bölgeye gidildi ve iki kamyon moloz ekiplerimiz tarafından alındı… Moloz konusunda çok hassasız ve bu gibi döküm yapanları bölgede görev yapan zabıta ekiplerimiz tespit ederek ceza işlemleri uyguluyor. Ayrıca Büyükşehir Zabıta Ekipleri de Silivri genelinde kontrol amaçlı denetimler yapıyor… Atılan molozları aldık ama dökülen topraklar için Büyükşehir Belediyesi yetkili ve yakalanan şahıslara çok büyük cezalar kesiliyor. Vatandaşlardan bir ricamız var! Döküm yapan kamyonların fotoğraflarını çekip plakalarıyla bize bildirirlerse; mutlaka işlem yapar cezalarını keseriz.” Dedi.

Konuyu paylaştığımız Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ise “ molozların yakınında olan 100M2 alana dökülmüş toprakları da biz kaldırırız. Vatandaşların bize yardımcı olup döküm yapanları belediyemize bildirmeleri halinde derhal harekete geçeriz.” Dedi.

Haberimize duyarsız kalmayan Silivri Belediyesi yetkililerine teşekkür ederiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol