Silivri Facebook

Hasırcılar Hayır Dualarıyla Temel Attı...

TÜRKİYE’NİN önde gelen tekstil firmalarından Hasırcılar A.Ş Selimpaşa’da 100 kişilik yatılı yurt temeli attı.

Temel atma törenine Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Hasırcılar A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Hasırcılar, Silivrili Emlak Danışmanlığı Ortakları Mehmet Pekol, İlker Koyuncuoğlu, Enes Pekol, Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda iş adamı ve davetli katıldı…

Temel atma töreninde Ömer Hasırcılar açılış konuşmasında “ babam Mehmet Emin Hasırcılar rahatsızlığından dolayı gelemedi ama sevgi ve selamlarını iletmemi söyledi, bu yurdun bugünlere gelmesine katkısı olanlara ve temel atma törenimizde bulunanlara teşekkür ederiz, Ağustos ayında özel bir projeye sahip camii inşaatımız için temel atacağız’’ dedi.

Belediye Başkanı Özcan Işıklar “ Silivri’ye yaptıkları yatırımlardan dolayı Hasırcılar Ailesine teşekkür ederiz’’ dedi.

Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol “ Kamunun her yere yetişmesi mümkün olmadığında hayırsever iş adamlarımızın devreye girmesi bizleri memnun etmektedir. İnsanları, devletini, vatanını ve bayrağını seven ülkesine yatırım yapan herkese teşekkür ederiz’’ dedi.

Silivri Müftüsü Mustafa Onat’ın yaptığı dua ile temel atma törenine geçildi ve ilk harç düğmelerine basılarak temel atıldı.

 
 
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol