Silivri Facebook
banner88

Hastaneye diye çıktı, kayıplara karıştı

Haber:Melis AVCI

Silivri Değirmenköy’de bir tekstil fabrikasında çalışan 30 yaşındaki Ayten Demirkaya, geçtiğimiz Pazartesi gününden bu yana kayıplara karıştı. Semizkumlar Mavi Yelken’de oturan evli ve 2 çocuk annesi Ayten Demirkaya, geçtiğimiz Pazartesi günü Silivri Devlet Hastanesi’ne gitmek üzere evden çıktı. En son saat 15.30 sularında 7 yaşında ki oğluyla telefonda görüşen Demirkaya’dan bir daha haber alınamadı.
Telefonuna ulaşılamayan Ayten Demirkaya’nın eşi Şakir Demirkaya, Pazartesi gününden bu yana aramadıkları yer kalmadığını, jandarmanın da arama çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Eşiyle aralarında hiçbir problemin olmadığını söyleyen Demirkaya “Eşimin ölü ya da diri bulunmasını istiyorum. Aklımıza her türlü şey geliyor. Eşimin hayatta olup olmadığından şüphe ediyorum” dedi.

“Çocuklarıma söyleyemedim”

1996 yılında evlendiklerini, mutlu bir evlilikleri olduğunu söyleyen Şakir Demirkaya, gözyaşlarına boğuldu. Demirkaya “Görenler lütfen yardım etsin, çok perişanız. Görürlerse bize haber versinler. Çoluk çocuk perişan olduk. Çocuklarıma annelerinin kayıp olduğunu söyleyemedim. Annelerini hastanede yatıyor biliyorlar. Görenler, Allah rızası için yardım etsin” şeklinde konuştu. Cep telefon numarasının 0535 387 45 01 olduğunu söyleyen Şakir Demirkaya, gören ve nerde olduğunu bilenlerin bu numaradan kendisine ulaşabileceklerini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol