Silivri Facebook
banner88

Hayat Kurtaran Program Gizli Mektuplar...

91.1 frekansından yayın yapan Silivrim Fm'in yeni yayın döneminde yayıncı kadrosuna kazandırdığı Gazeteci, Oyuncu ve Radyocu Erman Paçalı, hafta içi her gece 22:00 - 24:00 saatleri arasında dinleyicileri ile buluşuyor. Şiirler ve dinleyici katılımları ile gerçekleşen ve Erman Paçalı'nın hazırlayıp sunduğu Gizli Mektuplar programına Silivri'de yaşayanların yanı sıra, Silivri özlemi çeken ve ilçe dışında yaşayan hatta yurt dışında yaşayan bir çok Silivrili yoğun ilgi gösteriyor.

Sürpriz konuklar ile dopdolu bir program
Nisan ayında yayına başlayan Gizli Mektuplar programına bir ayda medya ve siyaset camiasından da sürpriz konuklar katıldı. İlk olarak Silivri Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Yusuf Eker'in konuk olduğu programda, ardından Haberdar Gazetesi Silivri Temsilcisi Fatma Sarıbıyık stüdyo konuğu oldu. Programa katılan Gazeteci Fatma Sarıbıyık, Gizli Mektuplar dinleyicileri için şiir okudu. CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Eray Bilici'nin de konuk olarak katıldığı programın son konukları ise Silivrililerin yakından tanıdığı ikili Dilek Altınkeser ve Fahrettin Berktaş oldu. Radyoculuk geçmişi olan ikili şuan özel bir şirketin Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünü de yürütüyor.

Birbirinden güzel şiirlerle iki saate damgasını vuruyor
Hafta içi her gece saatler 22:00'yi gösterdiğinde 91.1 frekansında mikrafonun başına geçen Erman Paçalı, birbirinden güzel şiirleri dinleyicileri ile buluşturuyor. Zaman zaman nostalji slow şarkılara yer veren Paçalı, genellikle popüler slow müzik yayını yapıyor. Paçalı, bir aile olarak tanımladığı Gizli Mektuplar için "Bu, çok özel bir şey. Yani bu programı dinleyen bir çok insanın hafta içi her gece aynı frekansta ve aynı saatte bir araya gelmesi, katılım göstermesi, paylaşacak birşeyleri olması ve bunları tüm sıcaklık ve samimiyetleri ile birbirleri ile paylaşıyor olmaları. Belki de birbirini hiç tanımayan ve birbirine kilometrelerce uzakta olan yada aynı kentte aynı havayı tenefüs eden insanların bir aile gibi her gece buluşması. Yada birbirlerine özlem duyan insanların bu kanal aracılığı ile sevgi ve özlemlerini, ayrılıklarını, sevinç ve mutluluklarını, belki bazen acılarını paylaşması, anlatması ve sizi ailesi gibi kabul edebilmesi. Programda aksama olduğunda yada çeşitli sebeplerle yayını gerçekleştiremediğim zamanlarda bu boşluğu hissettiklerini mesajları ile ifade ediyorlar. Bu noktaya geldiğimiz ve kocaman bir aileye sahip olduğumuz için mutluyuz. Bu aile her geçen gün büyüyor üstelik. Aramıza yeni katılan ve programın kemik kadrosu olarak tanımladığım o kadroya hergün bir yeni isim katılıyor. Yurt dışından internet aracılığı ile dinleyen bir çok Gizli Mektuplar dinleyicisi var. Onların da sevdikleri ile özlemlerini bu frekans aracılığı ile gidermeleri, bu programda kendilerini birbirlerine yakın hissetmeleri çok hoş." dedi.

Yıllar sonra ve yine aynı frekansta...
Radyoculuk yaşamına 2001 yılında 91.1 frekansından gerçekleştirdiği ilk yayını ile başlayan Paçalı, daha sonra bir süre Gerçek Radyo'da program yaptı. Paçalı'nın Gerçek Radyo'da gerçekleştirdiği Gönül Damlaları programının 26 Temmuz 2006 tarihli yayınında, sms hattına mesaj gönderen bir dinleyicisi intiharını bildirmişti. Aşk acısı çektiğini ifade eden ve intihar girişiminde bulunan dinleyicisini yayında ikna etmeye çalışan Paçalı başarılı olamayınca durumu 155 polis hattına bildirmiş, iletişimin tespiti ile şahsa ulaşılarak hap içen ve intihar eden dinleyici hastaneye kaldırılmıştı. Paçalı'nın radyoculuk tarihinde yaşadığı en ilginç anısı olarak anlattığı olay o dönem medya tarafından da ilgi görmüş, intihar eden dinleyici yaşama döndürülmüştü. Olayın ardından yayınlarına bir süre ara veren Paçalı, bölgede gazetecilik ve ulusal tv projelerinde oyunculuk yaptı. Son olarak yeni yayın dönemine hazırlanan Silivrim Fm ile anlaşma sağlayan Erman Paçalı, Silivrim Fm'in yeni yayın döneminde Gizli Mektuplar adlı programla yayınlarına yeniden başladı. Kısa zamanda büyük bir dinleyici kitlesi yakalayan Paçalı, "Biz aşkın ve şarkıların büyülü dansı için hafta içi her gece 22:00 - 24:00 saatleri arasında Silivrim Fm'de, Gizli Mektuplar programında buluşuyoruz. En güzel aşk şarkıları, en özel şiirler ve ailemizin ferdlerinin paylaşımları ile 2 saatlik bir birlikteliği keyifle paylaşıyoruz. Bize katılmak isteyen herkese de kapımızı açık tutuyoruz. Bu ailenin bir parçası olmak isteyen herkesi saatler 22:00'yi gösterdiğinde 91.1 frekansına bekliyoruz" dedi.

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol