Silivri Facebook

Hayırsever Baldöktü Okul Sözünü Yerine Getiriyor
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
Silivri’de sağlık ve eğitime yaptığı yatırımlarla tanınan hayırsever işadamı Nurullah Baldöktü, 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılı açılış programında Ortaköy Sezin Öztaş İlköğretim Okulu’nda yaptığı konuşmada şahsı adına Lise, eşi Şerife Hanım adına Anaokulu yaptırma sözü verdi. Bu sözlerini yerine getiren Hayırsever İşadamı Nurullah Baldöktü, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’la ön protokol imzaladı.
 
LİSE SAMSUN MAHALLESİ’NE, ANAOKULU ZEYLAN VİLLARI MEVKİİNE         
Geçmiş yıllarda Silivri’ye Nurullah Baldöktü İlköğretim Okulu, Şerife Baldöktü Meslek Lisesi ve Şerife Baldöktü Sağlık Ocağı yapan Hayırsever Nurullah Baldöktü, kendi adına Mimarsinan Mahallesi Samsunlular Mevkii’ne Lise, eşi Şerife Baldöktü adına Şerife Ana Anaokulu’nu ise Zeylan Vilları mevkiinde inşa edecek.
 
PLANLAMA SİLİVRİ BELEDİYESİ’NDEN
Hayırsever Nurullah Baldöktü’nün Silivri’ye kazandıracağı eğitim yuvalarının planlama çalışmalarını Silivri Belediyesi yapacak. Okulların yapımı için İlçe Kaymakamlığının ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün görüşleri alınacak.
 
BAŞKAN TURAN’DAN BALDÖKTÜ’YE FOTOĞRAFLI ÇERÇEVE HEDİYESİ
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, eğitim ve sağlık sektörüne büyük katkıları olan Hayırsever Nurullah Baldöktü’ye eşi ile birlikte çekilen ve üzerinde “EĞİTİME KATKILARINIZDAN DOLAYI SONSUZ ŞÜKRANLARIMI SUNARIM” yazılı çerçeveli fotoğrafı günün anısına hediye etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol