Silivri Facebook

İETT'nin Silivri Seferleri Başladı
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, en son Silivri Birlik’e ait 2 otobüsün Mimarsinan’da geçirdiği trafik kazasıyla vatandaşların firmaya yönelik artan tepkileri nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden İETT otobüslerinin Silivri’ye hizmet vermesi talebinde bulundu. Vatandaşların yazılı ve sözlü taleplerini değerlendiren Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş’ın 24 Kasım 2007 Cumartesi günü Silivri ziyaretinde vatandaşların bu isteğini gündeme getirdi, talep 1 hafta içinde olumlu sonuçlandı.
 
İETT SİLİVRİ YOLLARINDA
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın girişimiyle, vatandaşların Silivri Birlik otobüslerinde yaşadığı rahatsızlığa uyarıcı olması amacıyla İETT’nin çift katlı otobüsü, 3 Aralık 2007 Pazartesi gününden itibaren Yenibosna-Silivri, Silivri-Yenibosna deneme seferlerine başladı. Seferler, sabah saat 06.00’da Yenibosna Metro-Silivri, saat 07.00’de Silivri-Yenibosna Metro, akşam saat 18.00’de Yenibosna Metro-Silivri, saat 19.30’da Silivri-Yenibosna Metro şeklinde oldu. E-5 karayolu’ndan yapılan ulaşımda, Silivri içinde Silivri Birlik otobüsleri güzergahında olduğu gibi yan yollar kullanıldı.
 
İETT SİLİVRİ SEFERLERİNİN İLK YOLCUSU METİN DEMİR
İETT’nin Silivri’den kalkan çift katlı otobüsüne ilk binen Metin Demir isimli vatandaş, her gün İstanbul’a şehirlerarası otobüslerle gittiğini belirterek yeni uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
TURAN: BU SERVİSLER, ÖN UYARIDIR
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, İETT seferlerinin Silivri Birlik otobüsleri için ön uyarı anlamı taşıdığını belirterek “Silivri Birlik yöneticileri, bu firmada çalışan şoför ve muavinlerin vatandaşlara duyarlı ve saygılı davranması, ayakta yolcu almaması, yolcu sınırlarını aşmaması ve trafik kurallarına uyması için İETT’nin Silivri seferleri ön uyarı anlamı taşımaktadır. İETT seferlerinin konulması ile ilgili düzenlemenin, Silivri Birlik’in hizmet kalitesi ve vatandaşlara davranışını düzeltmesi açısından faydalı olacağına inanıyorum” dedi
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol