Silivri Facebook

İFTAR REKORU...

3 MAHALLEDE 2500 KİŞİLİK İFTAR
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında, AK Parti Silivri ve İBB Meclis Üyeleri’nin ev sahipliğinde iftar yemekleri düzenlenmeye başlandı. 5 Ağustos 2011 Cuma günü Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı’da düzenlenen 3 mahalle iftarında yaklaşık 2500 kişi birlikte iftar açtı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında, Silivri’de ilk iftar yemekleri 5 Ağustos 2011 Cuma günü Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı’da gerçekleştirildi. AK Parti Silivri ve İBB Meclis Üyeleri’nin ev sahipliğinde mahalle meydanlarında düzenlenen yemeklerde yaklaşık 2500 kişi birlikte iftar açtı.

MASAYA SERVİS
İBB ekipleri, iftar yapılacak alanların temizlik ve masa-sandalye düzenini sağladıktan sonra, iftara yakın zamanda tüm masalara yemekleri tek tek servis etti. Yemekleri sıcak kalması için özel muhafazalı kaplarda sunan İBB ekipleri, yemek aracı önünde kuyruk oluşmasını da engelleyerek düzenli bir ortamda iftar açılması ve yemek yenmesini sağladı.
İBB ekipleri, yemek sırasında da yine masaları gezerek vatandaşların sofrada duyduğu ihtiyaçlara anında çözüm sağladı. Ekipler, yemeklerin ardından masa-sandalye ve kapları toplayıp alanları temizledi.

KAYNARCA VE TURAN SELİMPAŞA’DA İFTAR AÇTI
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, AK Parti Silivri ve İBB Meclis Üyesi Yalçın Yönet, AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek, AK Parti teşkilat mensupları 1000 kişilik düzen kurulan Selimpaşa’da halkla birlikte iftar açtı. İftarın ardından mahalle başkanı Mustafa Zorlu, Yalçın Yönet ve Tülay Kaynarca, selamlama konuşması gerçekleştirdi.

ŞENTOP, HEMŞEHRİLERİYLE ORTAKÖY’DEYDİ
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop da, Ortaköy’de Makedonya Geyve kökenli hemşehrileriyle birlikte iftar açtı. Şentop’a AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. 750 kişilik iftar yemeğinin ardından Ortaköy Mahalle Muhtarı Fedai Güzdemir, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Sezgin Emir ve AK Parti Bölgemiz Milletvekili Prof.Dr.Mustafa Şentop, halka hitap etti.

KARAKAŞ KAVAKLI’DAYDI
Kavaklı’da düzenlenen 750 kişilik iftar yemeğine de AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, TFF İl Başkan Yardımcısı Yetkin Karakaş da katıldı. Yemeğin ardından konuşan AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Tamer Akın ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Ramazan ayının birlik ve beraberliğe katkısını vurguladı ve iftar sofralarını kuran İBB Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkür etti.

AKŞAM ÇAYLARI KAVAKLI’DA İÇİLDİ
AK Partililer, 3 mahallede düzenlenen iftar yemeğinin ardından Kavaklı meydanındaki kahvehanede bir araya gelerek vatandaşlarla çay sohbeti gerçekleştirdi. 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol