Silivri Facebook
banner88

Işıklar hemşirelerin gününü kutladı

12 Mayıs Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Silivri’de bulunan hastaneleri ziyaret eden Başkan Işıklar, güllerle Hemşireler Günü’nü kutladı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, her yıl 12 Mayıs tarihinde kutlanan Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs tarihleri arasındaki Hemşireler Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Işıklar “Şefkat ve sabırla icra ettiğiniz bu onurlu ve kutsal mesleğin sahipleri olan siz hemşirelerimizin bu önemli gün ve haftalarını içtenlikle kutluyorum. İyi ki varsınız” dedi.

Işıklar: “Sağlık insanın en değerli varlığıdır”
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bir meslekte başarılı olabilmenin ön koşulu o mesleği severek yapmak, yeterli eğitimi gerekli sorumlukları almak ve bu sorumlulukları yerine getirerek profesyonel olmaktır. Sağlıkla ilgili meslek grupları günümüzün en kutsal mesleklerindendir ve büyük özveri gerektirir. Sağlık insanın en değerli varlığıdır. Yapmış oldukları görevleri itibariyle, insan sevgisini ön planda tutan, şefkat ve sabırla icra edilen bu onurlu ve kutsal mesleğin sahipleri olan hemşirelerimizin bu özel haftalarını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

Işıklar hemşirelere gül hediye etti
12 Mayıs Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle bölgede bulunan hastaneleri ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, hemşirelerin gününü kutladı. Hemşireler Günü’nü gül vererek kutlayan Başkan Işıklar “Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Bizlerde sizin daha iyi şartlarda çalışmanız için, fiziki ve çevre şartlarını uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Sizler iyi ki varsınız. Hemşireler Günü’nüz kutlu olsun” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol