Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR, KARAKAŞ VE MAŞALACI MUTLU ETTİ...

2. Geleneksel Sünnet Şöleni Kavaklı’da yapıldı

Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi ve Kavaklı Mahalle Muhtarı Celil Kares, bu yıl 2.si düzenlenen Toplu Sünnet Şenliğinde 30 çocuğu sünnet ettirdi.

Kavaklı Düğün Salonu’nda gerçekleşen Sünnet Şenliğine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve Yönetimi, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Avukat Emrah Maşalacı, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Silivri Belediyesi Ahenk Sanat Kulübü Sanat Yönetmeni Ali Solmaz ve Mahalle Muhtarları katıldı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın yan yana oturmaları ve samimi tavırları herkes tarafından beğeni topladı.

Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçı ve Kavaklı Mahalle Muhtarı Celil Kares bu yıl da çocuklar ve ailelerini eğlenceli bir şekilde sünnet organizasyonuna hazırladı. 2.’si düzenlen Geleneksel Sünnet Şölenine katılan aileler ve misafirler Ehliman’ın söylediği parçalar ile yerlerinde oturamadı. Sponsorluğunu Silivri Maşalacı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Av. Emrah Maşalacı’nın üstlendiği sünnet şöleninde çocuklar özel hastanede modern cerrahi yöntemlerle ücretsiz olarak sünnet ettirilecek. Sonrasında Edirne Selimiye Camisine götürüleceğini belirten Emrah Maşalacı, önümüzdeki yıllarda da bu tarz şölenlerin devam edeceğinin müjdesini verdi.

İbrahim Yucal

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol