Silivri Facebook
banner88

Işıklar ve Değirmenci Birlikte

TEMİZLİK ihalesinde ortaya çıkan iddialara yanıt vermek üzere Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile Silivri CHP İlçe Başkanı Selami Değirmenci yarın saat 14.00 da ortak basın toplantısı yapacak…

CHP İlçe Binasında gerçekleştirilecek basın toplantısında iki liderin birlik mesajları vermesi bekleniyor ayrıca CHP Örgütü'nün tam destek verdiği gelen haberler arasında.

Bugün akşam saatlerinde görüştüğümüz Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar yarınki basın toplantısında dile getireceği bazı konulara açıklık getirerek şunları söyledi. “ Temizlik ihalesi ile ilgili her türlü koşullar yerine getirilmiştir, ihale kanununa göre açılan zarflarda 2007, 2008 yılı bilançoları olmasına rağmen 2009 yılına ait bilanço olmadığından, düşük fiyat vermesine rağmen bu şirket şartlara uymadığından ihale dışı kalmıştır… Bir şirket 2007 ve 2008 yıllarında aktif olabilir ve bilançolarını verebilir ama 2009 yılında kapanmış veya başka bir eksiği olabilir ve ihale şartlarına göre son 3 yıla ait bilanço verilmesi esastır. Biz bu eksikliğe rağmen nasıl kanuna karşı gelebiliriz. Uygulama ihale şartlarına göre tamamen hukuksaldır.’’ Dedi.

Ayrıca talebimiz üzerine, yarın yapılacak olan basın toplantısında 800 sayfa olan evrakların bazılarının Başkan Işıklar tarafından açıklanması bekleniyor.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol