Silivri Facebook
banner88

İzcilerden huzurevine duygulandıran ziyaret

Müge CESUR

Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu izci takımı dün Çanta’da ki Gökhan Kurtulmuş Huzur Evi’ni ziyaret etti. Huzurevindeki yaşlılara hediyeler getiren çocuklar, hepsinin ellerini öperek Kurban Bayramlarını kutladı.
 
Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu her yıl bayram öncesi geleneksel hale getirdikleri ziyaretlerini bu yılda sürdürdü. Yaklaşık 30 izci öğrenciyle birlikte Gökhan Kurtulmuş Huzur Evi’ni ziyaret eden izciler duygulu anlar yaşattı. Ziyarete Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Zişan Nurdan, Nazire Torbalı, Okul Aile Birliği ve öğrenci temsilcileri de katıldı.

Öğrenciler yaşlılara hediyeler vererek bayramlarını kutladı

Her yıl aynı huzur evini ziyaret eden öğrenciler bu yılda geleneği bozmadı. Öğrenciler, okul aile birliği ve öğrenci temsilcileri yaşlılara getirdikleri hediyeleri vererek bayramlarını kutladı. İzci gurubundan olmadığı için geziye katılamayan iki öğrencinin yaşlılara gönderdikleri mektup okunduğu sırada ise duygulu anlaş yaşandı.

“Her yıl bizleri unutmadıkları için teşekkür ederiz”

Çocukları sevgiyle karşılayan yaşlılar, onlarla sohbet ederek, hikâyeler anlattı. Bütün çocuklarla teker teker ilgilenen huzur evi sakinleri ziyaret sonunda “Bizler çocuklarımız ve ziyaretçilerimiz geldiği sürece kendimizi yalnız hissetmiyoruz. Her yıl bizleri unutmadıkları için hepsine teşekkür ederiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol