Silivri Facebook

Kandemir'den Sürpriz Açıklama
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri’de bulunan yerel bir gazetenin köşe yazarlarından Engin Akın’ın, dünkü köşe yazısında Yılmaz Kandemir ile ilgili ortaya attığı iddialara, Kandemir bir basın açıklamasıyla yanıt verdi.
 
Kandemir, yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:
“Bütün dünyada gazetecilik onurlu ve şerefli bir meslek olarak kabul edilir. Aldığım duyumlarla, edindiğim bilgilerle, yapacakmış gibi başlayan köşe yazılarının asparagas haberler için kullanıldığını siz gazetecilik mesleğini onurunla ve şerefinle yapan gazeteciler çok iyi bilirler.
Nasıl CHP’nin, AKP’nin önümüzdeki yerel seçimler için belediye başkan aday adayları varsa, MHP’nin de aday adayları vardır. MHP Silivri İlçe Teşkilatının CHP’li bir belediye başkanına ihtiyacı yoktur, olamaz da. MHP, Silivri’de 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde, ilçe merkezinde 4.600 oy almış bir partidir. Elbette ki MHP’de zamanı gelince kendi partilerinden birisini belediye başkan adayı gösterecektir. Bu köşe yazısının gazetecilik ahlak sınırını zorlayan bir yazı olduğunu düşünüyorum. Bu yazı aynı zamanda benim şahsıma ve MHP Silivri İlçe Teşkilatı’nın kurumsal yapısına yapılmış bir yanlıştır. Engin Akın’ın köşe yazısında yazdıklarının uzaktan ve yakından hiçbir gerçek yanı yoktur.”
 
“Adaylığımı açıklayacağım”
Yılmaz Kandemir, önümüzdeki hafta Pazartesi günü, CHP İlçe binasında yapacağı bir basın toplantısıyla, ilçe başkanlığına adaylığını açıklayacağını söyledi. Kandemir “Kalabalık partilinin ve delegelerin önünde yapacağım Pazartesi günkü basın toplantısında, ilçe başkanlığıma adaylığımı açıklayacağım.” dedi.
 
Melis AVCI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol