Silivri Facebook
banner88

Karaçivi'nin imdadına Demirkol yetişti!

Melis AVCI

Silivri Fatih Mahallesi’nde Roman vatandaşların yaşadığı bölgede oturan 45 yaşındaki Nermin Karaçivi’nin, ayakları ile ilgili yaşadığı rahatsızlığını ve gözyaşları içinde yetkililerden yardım istediğini dünkü gazetemizde kamuoyuna duyurmuştuk.
 
Çıkan haberin ardından dün sabah saatlerinde gazetemizi arayan Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, teşekkürlerini ileterek “Bizim bu şekilde yardıma muhtaç insanlar için ayrılan bir bütçemiz var. Gün içinde hali vakti yerinde birçok insanın, bizlere gelerek yardım talep ettiğine şahit oluyoruz. Önemli olan haberinizde de yer verdiğiniz gibi, gerçek anlamda yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım elinin uzanmasıdır. Bu anlamda büyük bir sosyal sorumluluk görevi üstlenmiş bulunmaktasınız. Bizi böyle bir durumdan haberdar ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Kaymakam Demirkol, Nermin Karaçivi için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu’ndan 500 YTL ayrıldığını ayrıca Karaçivi’ye kömür ve gıda yardımı da yapılacağını belirtti. Demirkol, bölgede yaşayan ve gerçek anlamda yardıma muhtaç kişilerin de Kaymakamlığa bildirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol