Silivri Facebook

KARAKAŞ'TAN GAZİLERE MEKTUP...

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve AK Parti heyeti, Silivrili Gaziler’in gününü kutladı. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivrili Gaziler’e adlarına mektup göndererek günlerini kutladı.
19 Eylül Gazileri Anma Günü, Silivri’de törenle kutlandı. Kaymakamlık önünden Atatürk Anıtı’na kadar devam eden yürüyüşün ardından, anıta çelenk sunumu gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Silivri Gaziler Derneği Başkanı Adanan Gürcan yaptı.

AK PARTİ HEYETİ, GAZİLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Yürüyüş ve törenin ardından AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri, törenin ardından Silivri Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Adnan Gürcan ve gaziler ile görüşen AK Parti heyeti, Silivrili Gaziler’in gününü kutladı.

KARAKAŞ’TAN GAZİLERE MEKTUP
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivrili Gaziler’e adlarına mektup göndererek günlerini kutladı. Karakaş’ın isme hitaben mektuplarında şu ifadeler yer aldı:
“Büyük Önder Atatürk’e 19 Eylül 1921’de gazilik ünvanı verilmesinin yıldönümünde, Gaziler Günü olarak kutladığımız bu günde şahsınızın da aralarında yer aldığı tüm gazilerimizle onur ve gurur duyuyoruz.
Kurtuluş Savaşı’nda Atatürk önderliğinde dünyaya emsal bir zafere imza atan ve bizlere cumhuriyetimizi emanet eden siz gazilerimiz, müstesna kişilikleriniz ile gönlümüzde birer gurur abidesi olarak yaşamaktasınız.
Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin muhafazası için fedakarca ve kahramanca mücadeleniz ile göğsünü siper eden siz değerli gazimizle, milletçe övünç ve gurur duyuyoruz.
Vatanımız, bayrağımız, bağımsızlığımız ve kutsal değerlerimiz uğruna verilen mücadelede gazilik mertebesine ulaşan siz değerli gazimizi, sadece bugüne özel değil her zaman saygıyla anıyoruz.
Sizin kutsal emanetinize sahip çıkacağımızı belirtir, sağlıklı ve mutlu yıllar dileriz.”

 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol