Silivri Facebook

Kınalı-Çorlu Arasında 300 kişi mahsur kaldı
 
Kaynak : Samanyolu Haber
 
Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, şiddetli kar yağışı ve tipi nedeniyle Mahmutbey gişelerinden sonra, Çamlıca gişelerinden de İstanbul-Edirne istikametine ağır vasıta ve TIR girişine izin verilmediği belirtildi.
 
Şehir içinde bulunan ve Mahmutbey gişelerden Edirne istikametine gidecek olan ağır vasıtalar ve tırların çıkışına izin verilmeyeceği vurgulanan açıklamada, şehir içinde bulunan ve TEM veya D-100 karayollarına çıkacak araçların da bırakılmayacağı ifade edildi.
 
Açıklamada, tüm ilçelerde Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin tertibat aldığı belirtilerek, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün şiddetli rüzgar nedeniyle ağır vasıtaların ve tırların geçişine kapatıldığı anımsatıldı.
 
Bölgede tertibat alan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğü TEM-D-100 Karayolu'na girişleri kontrol ettiği dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
''TEM Karayolu Kınalı-Çorlu arasında mahsur kalan yaklaşık 300 vatandaşa kumanya götürülüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Lojistik Destek Daire Başkanlığı vatandaşlara kumanya ve battaniye dağıtıyor. ''

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol