Silivri Facebook
banner88

Kiptaş'ta eksikler gideriliyor
 
Haber Merkezi:
 
Geçtiğimiz günlerde yağan şiddetli yağışların ardından, Silivri konutlar bölgesine yapılan Kiptaş evlerini su basmış ve ev sahipleriyle yaptığımız görüşmeler sonucu yaşanan bu olayı ‘Kiptaş evleri fos mu çıktı?’ başlığıyla gazetemizin manşetine taşımıştık.
 
Kiptaş Kontrol Amiri Seyfi Karakuş, konu ile ilgili gazetemize açıklama yaptı. Karakuş, göndermiş olduğu açıklamada, birkaç daire sahibinin yaşadığı bu sorunu tüm sitenin problemi gibi gösterilmesinin doğru olmadığını ifade etti.
 
“Son yağan aşırı yağmurlar bizim için iyi bir test oldu”
 
Kiptaş Kontrol Amiri Seyfi Karakuş’un yapmış olduğu açıklama aynen şu şekilde; “Ben Kiptaş Kontrol Amiri Seyfi Karakuş. Şu anda hala Silivri’de 2. kısım da görevime devam ediyorum. Cephesinde su  alma ile ilgili şikayeti olan daire sahibinin, konuyu tüm sitenin problemi gibi yansıtarak olayı büyütmesi Kiptaş’a yapılan bir haksızlık değil mi? Bu kadar hizmeti karalamıyor mu? Biz hala vatandaşların görünmez kusur olarak nitelendirdiğimiz şikayetleriyle ilgilenerek, sorunlarını çözüyoruz. Sırf bu iş için şikayetleri kabul ederek, müteahhitlerle koordinasyonu sağlayan Kiptaş’a ait bir teknik eleman, haftanın 6 günü site yönetiminde bulunduruluyor. Ayrıca bende her gün uğrayarak takip ediyorum.
 
Müteahhitlerde buradan çekilmediler ve teknik elemanları da halen mevcuttur. Son yağan aşırı yağmurlar bizim için iyi bir test oldu. Gerekli müdahalelerde de bulunuyoruz. Duvarından su alma hadisesi sadece bir blokta 2 dairede mevcuttur. Şu anda da ilgileniliyor.
 
Saygılarımla

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol