Silivri Facebook
banner88

KOCABAŞ:

SİAD İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Silivri İş Adamları Derneği, geçtiğimiz akşam Merhum Kurucu Başkan Kadir Baran’ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla iftar yemeği, Kuran Tilaveti ve İlahi Dinletisi gerçekleştirdi.

Silivri İş Adamları Derneği Siad geçtiğimiz akşam, Silivri Mega Saray’da Kurucu Başkan Kadir Baran’ın ölüm yıl dönümü münasebetiyle iftar yemeği düzenledi. Kuran Tilaveti ile başlayan iftar yemeği boyunca ilahi dinletisi yapıldı. İftar yemeğine, Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ak Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivri Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, Milliyetçi Hareket Partisi Yöneticileri, Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi Esnaf Odası Başkanı Ercan Çalışkan, Dernek ve Oda Başkanları, Kurum Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Siad Üyeleri katıldı.

KOCABAŞ; “BARAN’IN VEFAKAR DOSTLARI VARMIŞ”

Silivri İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş düzenlenen iftar yemeğinde konuşma gerçekleştirdi. Kocabaş; “Sizler bu akşam bizlerin davetine icabet ettiniz gönlümüzü aldınız, hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugün Silivri Siad’ın gelenekselleşmiş olan bir iftarında daha beraberiz, inşallah bundan sonraki senelerde de hep beraber sağlık içinde iftarlar yaparız. Bildiğiniz gibi geçen yıl iftarımızı iptal etmek zorunda kaldık çünkü iftar yemeğimizden bir gün önce 15 Temmuz 2013 tarihinde Kurucu Başkanımız Kadir Baran’ı kaybettik. 25 Haziran 2014 tarihinden itibaren size göndermeye başladığım iftar davetlerinde yine Merhum Başkanımızın imzasını kullandım çünkü onun geçen yıl davet ettiği dostlarını yine onun imzası ile davet etmek yakışı kalır. Silivri’de sosyal iletişimde olan çok kişi ondan bir şeyler öğrenmiştir, bu yüzden biz şanslıydık ama bugün baktığımızda onunda şanslı olduğunu görüyoruz, çünkü bizim gibi, sizin gibi vefakâr dostları varmış” şeklinde konuştu. 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol