Silivri Facebook
banner88

KÖPEK BARINAĞINA TEFTİŞ...

SİLİVRİ Kaymakamı A.Mesut Demirkol, Silivri Belediyesi Hayvan Barınağı’nı mesai saatleri dışında teftiş ederek köpeklerin durumu hakkında bilgi aldı…

Ani bir kararla hayvan barınağına giden Demirkol, iki bölümden oluşan barınakta önce hasta ve tedavi altındaki köpekler ile ilgili tek tek bilgi aldı, daha sonra rehabilite edilen, ısırma olaylarına karışan ve sahipleri tarafından sokağa bırakılan cins köpekleri üzülerek izledi.

Kedi evini de gezen Demirkol, barınaktaki bölümleri küçük buldu ve daha geniş tutulmasını istedi. Kedi evine 1 ay sonra kedi kabulüne başlanacak.

Hayvan barınağına yaptığı teftiş ile ilgili Demirkol şunları söyledi; “Genel olarak barınağı olumlu buldum, ani olarak gelmeme rağmen temiz ve bakımlı, yurt dışında köpek sahibi olmak isteyenler önce barınaklara gidip köpek edinirler, burada oturan ve köpek sahibi olmak isteyen vatandaşların mutlaka barınağı ziyaret edip, bir köpeğe sıcak bir yuva ve yemek sağlamaları gerekir, onlar sadık can dostlarımızdır… Bizim de sokak köpekleri ile ilgili yeni çalışmalarımız var.” Dedi.

 
 
 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol