Silivri Facebook
banner88

KUYUMCU VATANDAŞI ŞOK ETTİ...

Kuyumcu ortadan kayboldu, alacaklılar şokta !

İddialara göre Silivri’de, altınlarını ve paralarını aldığı yaklaşık 1100 kişiyi dolandıran kuyumcu ortaklar, dükkanın camına ‘cenaze dolayısıyla kapalıyız’ yazısı asarak kayıplara karıştılar.

 Silivri Çarşı meydanında faaliyet gösteren kuyumcuya kâr amacıyla altınlarını ve paralarını bırakan yaklaşık 1100 kişi, dün işyeri camında "Cenaze nedeniyle kapalıyız" yazılı dükkanın açılmadığını görünce harekete geçti. İşyeri sahipleri S.A. ve C.Y.’ı telefonla aradılar. Aradıkları telefonlara cevap alamayan vatandaşlar dolandırıldıklarını anlayarak ellerinde senet ve yazılı evrakları olan yaklaşık 1100 kişi bu gün Silivri Emniyet Müdürlüğüne koştu. Vatandaşlar, S.A. ve C.Y hakkında şikayette bulundu.  Kar payı karşılığında para ve altınlarını teslim edenlerin arasında Polis, Asker, kamu görevlileri, esnaf ve emeklilerin olduğu iddia edilirken Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kar payı almak için bazı esnafa para veren vatandaşların, böyle ilişkilere girmemesi, olayın ders niteliği taşıması çok önemli.

 

GÜNCELLEME:

Konu ile ilgili 17.07.2014 tarihinde açıklama gelmiştir. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.silivriliyiz.com/Silivri_detay.asp?SilivriID=10694#.U8gqM7HCflc

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol