Silivri Facebook
banner88

MANTI SEVENLER FARKI GÖRMEK İÇİN GELİYOR...

MAVİ EV MANTI FARKINI ORTAYA KOYUYOR

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Yoğurthane sokakta bulunan Mavi Ev Mantı Salonu, gerek menüleri gerekse değişik ambiyansı ile bir gidenin bir daha vazgeçemediği bir mekân olarak dikkatleri çekiyor.

Piri Mehmet Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Meydanı Yoğurthane sokakta bulunan Mavi Ev Mantı Salonu İşletmecisi Jülide Arslan Saral ve Murat Saral Silivri’de yaşayan ve yaz aylarında Silivri’ye gelen herkesi işletmesine davet ediyor. Mavi Ev Mantı Salonu İşletmecisi Jülide Arslan Saral;” Silivri’de bir ilki gerçekleştirmek istedik. İşletmemizde ev böreği, ev mantısı yapıyoruz. Salonumuzda yemek yiyen herkes nasıl hazırlanıp, nasıl sunulduğuna da şahit oluyorlar. Hijyen bizim için çok önemlidir. Zaten geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen kontrollerde de bunun meyvesini aldık işletmemiz yapılan kontrollerde birincilik elde etti. Ben her zaman Silivri de gerçekleşen yenilikler ve aktivitelere sponsor olup destek amaçlı her projede yer almak istiyoruz. Bir kadın girişimci olarak da kadınların gerçekleştirebileceği çok şeyin olduğunu yineliyorum.” Dedi.

Bu yıl 52.si düzenlenen Geleneksel Silivri Yoğurt Festivali’nde gerçekleşen yoğurt mayalama yarışmasına da sponsor olan Mavi Ev Mantı Salonu dereceye giren yarışmacılara altın hediye etti. Mavi Ev Mantı Piri Mehmet Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Meydanı Yoğurthane Sokakta hizmet veriyor.

İrtibat telefon: 0212 727 7787

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol