Silivri Facebook

Masörlerden Bek'e Plaket
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Hacı Pervane Çeşme Sokak, Vehbi Günaydın İş Merkezi’nde hizmet veren Trakya Masörler Derneği, vatandaşlara sağlıklı bir yaşam sunabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Dernek Başkanı Nurcan Özçelik, önceki gün gazetemiz imtiyaz sahibi A. Refik Bek’e sporun gelişmesi için verdiği katkılardan ötürü teşekkür plaketi verdi.
 
Silivri’de tarafsız yayım yapan gazetelerin başında Değişim Gazetesi’ni gördüğünü söyleyen Silivri Trakya Masörler Derneği Başkanı Nurcan Özçelik, bugüne kadar vermiş olduğu destekler için A. Refik Bek’e teşekkür ederek şunları söyledi: “Derneğimizin kurulması aşamasında ve sonrasında gazeteniz ve şahsınızın yapmış olduğu katkılardan dolayı sizlere derneğimiz olarak teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarınızda size ve Değişim çalışanlarına başarılar diliyorum.”
 
Gazetemiz imtiyaz sahibi A.Refik Bek Silivri Trakya Masörler Derneği Başkanı Nurcan Özçelik’e yaptığı jetsen dolayı teşekkür ederek spora hizmet veren şahıs ve kurumlara karşılıksız desteklerinin devam edeceğini belirterek şunları söyledi:
 
“Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da spor ile ilgili her konuda desteklerimiz sürecektir. Her geçen gün yozlaşan, milli ve manevi değerlerinden uzaklaşan gençliğimizi bu kötü gidişattan kurtarmanın en önemli yolunun spor yapmaktan geçtiğine inanan biri olarak, Atatürk’ün ülkemizi emanet ettiği gençliğe daha çok spor yaptırmak için mücadele eden kişi ve kurumlara elimizden gelen her türlü desteği her zaman yapmaya devam edeceğiz.”
 
Melis AVCI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol