Silivri Facebook
banner88

MAVİ EV MANTI “HEPİMİZ BİR AİLEYİZ!”

MAVİ EV MANTI “HEPİMİZ BİR AİLEYİZ!”

Mavi Ev Mantı Salonu, menüleriyle müşterilerin vazgeçilmez mekânı oldu. İşletmecileri Jülide ve Murat Saral tarafından hazırlanan gün gün değişken menüleriyle işletmeye gelen vatandaşlar tarafından sıcak ev huzuru havasını yansıtmayı başaran bir işletme olarak dikkat çekiyor.

 Piri Mehmet Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Meydanı Yoğurthane sokakta bulunan Mavi Ev Mantı Salonu İşletmecileri Silivri’de yaşayan, ziyaret veya iş amaçlı herkesi işletmelerine davet ediyor. Mavi Ev Mantı Salonu İşletmecileri Murat ve Jülide Saral:” işletmemizi açtığımız günden itibaren herkes tarafından benimsenen bir mekân olma yolunda oldukça yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Haftanın 6 günü değişik menülerimizle insanların adeta ev havasında rahat ettiği ve birer aile olarak işletmemizden ayrıldıkları işletmemizde her hafta günler ve çeşitli organizasyonlar gerçekleştiriyoruz. Özel davetlerde bizim menlerimizden faydalanmak isteyen vatandaşlarımızı da yalnız bırakmıyoruz. İşletmemizde menülerimizin nasıl hazırlanıp, nasıl sunulduğuna da müşterilerimiz şahit oluyorlar. Salonumuzda temizliğe ve hijyene çok önem veriyoruz. Zaten geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen kontrollerde de bunun meyvesini aldık işletmemiz yapılan kontrollerde birincilik elde etti. Biz eşimle beraber sadece para kazanma amaçlı işletmemizi açmadık. Vatandaşlarımıza ve müşterilerimize nasıl bir kalitede ve titizlikte hizmet etmenin eğitimini ve tecrübesini yaşayarak ayrıca yaşatarak kanıtlamaya çalışıyoruz. her zaman Silivri de gerçekleşen yenilikler ve aktivitelere sponsor olup destek amaçlı her projede yer almak istiyoruz. Artık her Perşembe günü işletmemizde taze çiğ börek servisi yapacağız. Biz burayı bir aile işletmesi olarak görüyoruz. Ayrıca Silivriliyiz.com’dan bizi takip eden misafirlerimize %10 indirim yapacağımızı da buradan bildirmek istiyoruz. ” Dedi.

Bu yıl 52.si düzenlenen Geleneksel Silivri Yoğurt Festivali’nde gerçekleşen yoğurt mayalama yarışmasına da destekleyici olan Mavi Ev Mantı Salonu dereceye giren yarışmacılara altın hediye etti. Mavi Ev Mantı Piri Mehmet Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Meydanı Yoğurthane Sokakta hizmet veriyor. Buradan tekrardan belirtelim Silivriliyiz.com’dan takip eden vatandaşlarımıza %10 indirim yapılacak. 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol