Silivri Facebook
banner88

Moody’s Cafe Silivri’de ayrı bir Silivri’dir.

Silivri'de dünya mutfağının lezzetleri

Moody’s Cafe Silivri’de ayrı bir Silivri’dir. Orkun Çetinkaya'nın sahibi olduğu Silivri Atatürk Caddesi, Atatürk Meydanında Silivrililerin hizmetine açılan Silivri Moody’s Cafe & Restaurant’da muhteşem deniz manzarası eşliğinde dünya mutfağının lezzetlerini bulmak mümkün.

Herkesin kendini özel hissedeceği ve her köşesi ayrı tasarlanmış mimari özelliğini taşıyan Moody’s Cafe & Restaurant’da davet, kokteyl ve toplantı organizasyonlarında müşterinin talebine göre özel menü imkânı da sunuluyor.

Yaz aylarında deniz manzarası eşliğinde ve dünya mutfağından oluşan zengin menü çeşitleriyle, müşterilerine hizmet veriyor. Henüz açılış töreni olmamasına rağmen, Silivrililerin şimdiden uğrak mekânı haline gelen Moody’s Cafe, İstanbul’un ünlü mekânlarını aratmayacak kalitede ve konsepte tasarımıyla dikkat çekiyor.

Moody’s Cafe Restaurant sahibi Orkun Çetinkaya ile gerçekleştirdiğimiz röportajda Orkun Bey’e sorduk;

Moody’s Cafe ve Restaurant'tan bize bahseder misiniz?

Moody’s'in Silivri’de ana hedefi, sektöründe yeni bir vizyon yaratmaktır. Silivri’de alışılmışın dışında hizmet vermeyi amaçlayan bir konseptle her damak tadına hitap edip insanların kaliteli ve rahat bir ortamda hoşça vakit geçirmelerini sağlamaktır. Amacımız gelen müşterilerimize dünya mutfaklarından, soğuk tropikal kokteyllerimizden, ülkelere özgü kahve çeşitlerinden ve tatlılarımızdan lezzetler sunmaktır.

Kısacası Moody’s Silivri’de ayrı bir Silivri’dir. Müşteri Kapasiteniz kaç kişilik? Müşteri kapasitemiz 130+25 (VİP) toplamda 155 kişiliktir. VİP müşterileri bölümümüzü açmak gerekirse işletmemizin 2. Katında müşterilerimizin rahat ve güvenli bir ortamda zaman geçirebileceği bölümümüz bulunmaktadır.

Hizmet ettiğiniz kesim nedir?

Biz her kesime hitap ediyoruz. Ailesiyle, sevgilisiyle, eşiyle, kız-erkek arkadaşıyla kaliteli zaman geçirmek isteyen herkese hizmet ediyoruz.

Organizasyon yapılıyor mu Moody’s de?

Tabii. Doğum günleri,5 çayı, grup toplantıları, özel gün yemekleri, özel iş yemekleri gibi daha birçok organizasyon Moody’ te yapılmaktadır.

Silivri Sahili’nde Atatürk Caddesi’nde açılan Moody’s Cafe’nin zengin mutfağı ile dikkat çekerken, dekoru gelenleri ayrı bir havaya sokuyor.

Yüksek kalite ve düşük fiyatları olan Moody’s, Ramazan boyunca iftar ve sahurda açık olacak. Süper Lig, Avrupa Kupası ve Milli maç yayınları da yapılacak. Özel günler, özel kutlamalar Moody’s kalitesiyle sizleri bekliyor…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol